Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10031730 www.bgdnes.bg

$ 20 бона дарява покер милионерът Стоян

Търся организация, на която да ги дам, казва богаташът от карти

Направи добро, за да те запомнят!
С това се е заел покер милионерът Стоян Маданжиев.
Българинът, който е човекът с най-голямата печалба от онлайн играта, е решен да направи солидно дарение - 20 000 в зелена валута. Стоян е наясно колко много хора страдат по различни причини. И иска да им помогне с малък дял от огромната печалба от покера.
Само преди два месеца Маданжиев завърши седми на силен турнир. И грабна близо 30 000 долара. Част от парите, той е решен да дари безвъзмездно.
Играчът търси организация, на която да помогне с голямата сума. Стоян все още се колебае дали да даде парите на родно учреждение, или на чуждо.
"Смятам да вложа 20 000 долара за благотворителност. Знаете ли някаква организация, което наистина има нужда от тази сума", пита своите последователи Маданжиев.
Стоян най-вероятно няма да афишира къде е дарил колосалната сума. Покер милионерът упорито бяга от медийното пространство. И крие почти всичко за себе си.


Преди месеци "България Днес" разкри, че Стоян има сериозна приятелка. Двамата са заедно от дълги години. Живеят под един покрив и пътуват много, особено след като Маданжиев рязко забогатя.
Стоян стана популярен в България през миналия септември. Маданжиев триумфира в Световните онлайн серии по покер. И си заслужи наградата от 3 904 686 долара. Успехът му бе напълно изненадващ, тъй като преди победата в сериите той имаше победи само на скромни турнири.
На финала българинът отвя китайския претендент Уенлин Гао и грабна чека и гривната на световен шампион по покер.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама