Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10036042 www.bgdnes.bg

Милко и Анелия заедно в Китен

От 20 години са неразделни 

Фолкаджиите летуват в Китен, отидоха на кръчма 

Милко Калайджиев и Анелия летуват заедно на Българското Черноморие!
Фолкаджиите бяха изловени в кръчма в Китен, където купонясваха заедно и си припомниха добрите стари времена. Свиленградската емблема и бившата изгора на Коко Динев са неразделни през последните 20 години и не пропускат възможност да са заедно. Причината е, че Милко е откривател на Анелия за музикалната сцена и за една нощ я превърна в чалга звезда. А тя и до ден днешен продължава да му е благодарна, като задължително се чуват по празници, а вече видимо са заедно и на море.
През последните седмици Калайджиев се е преместил буквално да живее на морето, тъй като има много участия и кръстосва курортите около Бургас. Той преценил, че няма смисъл постоянно да си пътува до Свиленград и да налива излишни средства за гориво. Покрай ангажиментите си Анелия също се задържала по-дълго на Черноморието. И така се стигнало до моментите, в които прекарват време заедно.


От кадъра им в заведението се вижда, че Анелия се е гушнала усмихната в него, докато при Милко на преден план изпъква брачната му халка. Калайджиев е щастливо обвързан с Маргарита, от която има близнаците Антонио и Александър.
Фолкпевицата не е обявявала официално да има мъж до себе си, така че може спокойно да си обикаля и купонясва по курортите. И двамата като мнозина български популярни личности избраха родното море за лятна почивка. Една от причините за това е, че е сложно да се пътува на по-далечни дестинации.
Интересът към Калайджиев през годините е обясним - той е известен като откривател на фолкпевиците Преслава, Галена, Анелия, Мира, Джена, Димана, Теди Александрова и Соня Иванова и това е причината често да се радва на женско внимание от известни и неизвестни момичета.
"Всеки ден млади момичета и момчета ми звънят на телефона и искат да ги вкарвам в музикалния бизнес. Веднага им казвам да ми запеят в слушалката и за секунди разбирам дали имат талант. Не се спират, постоянно ми се обаждат", сподели преди време Милко.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама