Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10044215 www.bgdnes.bg

Щерката на Глория на война с Андреа

Симона Загорова не дава на блондинката да пее

Грозен конфликт разтърси музикалните среди и напомни колко жестоки могат да бъдат фолкпевачките, за да се отърват от конкуренцията.

Андреа, която уж вече страни от лекия жанр, влезе в сблъсък с щерката на Глория - Симона. Случката се разиграва преди дни, когато ексизгората на Кубрат Пулев е на участие на по-младата си колежка и я моли да й даде микрофона, за да попее малко. Уви, Симона отказва, а Андреа се прибира бясна у дома и излива гнева си в мрежата.

Реклама

"Майка ти е велика певица. Започни да се учиш... Между другото, нямаше да те засенча! Не знам защо толкова се притесни" - написа блондинката в мрежата, а после допълни:

"Симона Загорова, благодаря за професионализма. Поисках да изпея нещо на живо, но ти грабна микрофона от устата ми и ми доказа първокласна колегиалност".

Цялото излияние на гневната Андреа, написано с множество правописни грешки, между които и недопустимото за дългогодишна изпълнителка "иСпея", бе часове по-късно изтрито от мрежата. Осъзнавайки, че е реагирала първосигнално, певицата е решила, че няма нужда спорът между нея и Симона да бъде публичен.

Преди години блондинката се оттегли от жанра с надеждата да преуспее в други стилове. По всичко личи, че чалга гилдията вече напълно е обърнала гръб на Андреа и тя не може отново да бъде приета като равноправна на колегите и най-вече с колежките си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама