Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10048294 www.bgdnes.bg

Арабаджиеви отмарят в Гърция

След свалянето на проследяващите елгривни 

След южната ни съседка хотелиерите купонясват по родните плажове 

Маринела и Ветко Арабаджиеви отпрашиха към Гърция, видя "България Днес".

Семейството хотелиери, които през 2019 г. се сблъскаха челно със закона и са подсъдими за данъчни престъпления и пране на пари, избират гръцкото море, за да се порадват на свободата.

Преди седмица Апелативният специализиран съд измени мярката им за неотклонение, като премахна проследяващите им елгривни срещу гаранции от общо 1 млн. лв. и така ги освободи от домашен арест.

Реклама

Веднага след освобождаването си семейството отпътува за Гърция, където се радва на лазурните брегове и безкрайното море. Подсъдимите хотелиери се подвизаваха за няколко дни из гръцките острови, след което се върнаха у нас, където се присъединиха към останалата част от семейството си на родното Черноморие.

Маринела сподели няколко плажни кадъра, на които ясно се вижда, че около глезените й липсва проследяващо устройство, а двамата се наслаждават на морски пейзажи с вино в ръка.

В първите си свободни дни Маринела ентусиазирано споделя много кадри от почивката си на различни гръцки острови, като по-късно хотелиерите премахват местоположението, отбелязано в социалните мрежи.

Към този момент семейството се подвизава заедно със сина си Вълчо Арабаджиев край плаж "Смокиня", където разпускат от няколко дни. Маринела показа кадри от плажа, на който се забелязва голямата й външна промяна. Хотелиерката е с изпънато лице и хиалурон в устните, а визията й сваля няколко години от възрастта й.

За разлика от тях, дъщеря им Александра не почива, а не спира да се състезава в конни надпревари независимо от горещините в страната.

Хотелиерите, синът им Вълчо и още петима души от фирмите им са подсъдими за данъчни престъпления и пране на пари. Най-дълго в ареста лежаха Ветко и Маринела, след като бяха арестувани в Испания и екстрадирани у нас през май 2019 г. Първо беше освободена Арабаджиева заради здравословни проблеми, а преди Нова година вкъщи с гривна беше пуснат и съпругът й Ветко.

Текстове:

Наслаждават се на морски гледки

Щастливи и влюбени независимо от сблъсъка със закона

Маринела със сина си Вълчо плажува около Созопол

Арабаджиева е изпънала лицето си

Реклама
Реклама
Реклама