Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10052060 www.bgdnes.bg

Гореща фитнес инструкторка е последната жена до Ергена

Предаването тръгва от есента 

Виктор Стоянов ще търси любовта, след като не му потръгва с красивата Хриси Парова 

Красивата фитнес инструкторка и инфлуенсър на 2018 г. Христиана Парова е последната жена до Виктор Стоянов, за чието сърце ще се борят над 10 дами в предстоящото предаване "Ергенът". Шоуто тръгва скоро по Би Ти Ви.

Реклама

Преди ден хубавецът бе официално представен от телевизията, а дамите, решили да го свалят пред камерите, могат да кандидатстват за шоуто до средата на август.

Парова се запознава с Виктор преди много години във фитнес залата, тъй като и двамата редовно я посещават, за да ваят тела. Връзката им продължава повече от 6 години, изпълнени с любов и пътешествия, а Виктор без притеснения гледа сина на Хриси, който е тийнейджър. Не са ясни причините, които са сложили край на сериозната им връзка.

За "България Днес" от кухнята на предаването издават, че към момента на влизането си в шоуто Стоянов няма официална половинка и е напълно свободен.

"Доскоро е имал приятелка, популярна дама от фитнес средите, но сърцето му в момента е свободно", коментират от предаването. Шоуто няма финансова награда, а това, което печели ергенът, е жена до себе си. Риалитито трябва да завърши с предложение за брак, което не е задължително, а ако избраната дама и ергенът стигнат до съгласие, могат да продължат отношенията си и в реалния живот.

"България Днес" потърси и инструкторката Хриси Парова за коментар, но до редакционното приключване на броя тя не отговори на запитванията.

В представянето 31-годишният Виктор е посочен като бивш национален състезател и треньор по гребане. Завършва спортното училище и продължава образованието си в НСА. Има множество титли, бил е многократен републикански шампион. Към момента е управител на фитнес зала, има изяви като модел, участвал е в рекламни и музикални клипове. Участвал е в клипа на Галена "Стара каравана", както и в "Добре дошла" на Камелия.

Малък Тошко си хареса две мадами

Подобно риалити бе представено преди повече от 10 г. на българските зрители. Двата сезона на "Милионер търси съпруга" завършиха безуспешно за покойния Христо Сираков и Тодор Славков, които бяха мъжете, чиито сърца трябваше да бъдат завладени от някоя дама. В първия сезон Сираков така и не откри мечтаната жена, а вторият сезон изненада зрители, след като Славков реши, че на финала и сърцето му ще бъдат спечелено не от една, а от две дами. По официална информация Малък Тошко е получил сумата от половин милион лева за участието си във формата. Шоуто продължава близо два месеца, а първоначалната селекция, направена от Славков, включваше 15 претендентки за сърцето му.

Реклама
Реклама
Реклама