Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10081263 www.bgdnes.bg

Елена Петрова опасно близка с Любо Ковачев

"Само приятели сме с Любо Ковачев."

Така актрисата Елена Петрова коментира слуховете за интимни отношения с колегата си.

Двамата показаха опасна близост, видя зоркото око на "България Днес". Често през годините актьорите са спрягани за нещо повече от приятели. Особено след непрестанните слухове, че Любо е разделен със съпругата си. А Петрова няма мъж до себе си от няколко години.

Но Елена е категорична, че с колегата си нямат любовна афера.

Любо и къдрокосата актриса бяха засечени в центъра на София. Скоро те се озоваха пред дома на Петрова, която бързо влезе в апартамента си. През това време Ковачев изчака звездата от "Стъклен дом" във возилото си. Щом Елена се върна, двамата започнаха да ровят из багажника, което навява на мисълта, че може би живеят заедно.

Реклама

"С Любо работим заедно от няколко години. Играем в различни постановки. Често се срещаме, ала това не значи, че сме двойка. Няма нищо между нас освен огромно приятелство", каза пред "България Днес" красивата актриса.

И добави: "Всеки от нас си има личен живот. Между нас никога не е имало нищо. Може да попитате и Любо", заяви още Елена Петрова.

Звездата от "Стъклен дом" е силно притеснена от обстановката в страната. Случаите на коронавируса растат с всеки изминал ден. А затварянето на театри, заведения и кина е съвсем близо.

"Живеем в много динамична обстановка. Не знаем какво ще се случи. Много е тежко за нас, артистите, особено ако ни затворят. Преживяваме тежък период. Ужасно е да си затворен и да не можеш да правиш това, което ти харесва", споделя още Петрова.

Отскоро къдрокосата хубавица смени попрището. Елена учи режисура в престижен столичен университет.

Реклама

Петрова дори направи своя дебют като режисьор. Тя режисира пиесата "Другата в мен". Голямата мечта на Елена е да пробие в телевизията.

"Искам да режисирам в тази сфера - споделя хубавата Елена. - Зад гърба си имам няколко късометражни филмчета. Една диплома би ми помогнала да се развия още повече в това поприще", добавя още Петрова.

Последната публична връзка на чаровната актриса бе с гръка Аристотелис Фотила. Елена и милионерът се разделиха след дълги години любов. Разводът им стана факт преди повече от 5 години. Двамата имат прекрасни деца - Изабела и Александър.

Любо Ковачев е един от най-чаровните актьори. Като дете живее във Франция. Снимал се във филм с иконата Моника Белучи.

Ковачев става популярен сред българската публика със сериала "Забранена любов" по Нова телевизия. Една от най-емблематичните му роли е на Жерар във филма на Ники Илиев - "Чужденецът".

Любо е носител на наградата в Кан за главна мъжка роля в късометражния филм "Военен ботуш".

Реклама
Реклама
Реклама