Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10096829 www.bgdnes.bg

Плеймейтката Мартина е неузнаваема

Силиконката прилича на порцеланова кукла, драстично е променила вида си

Променена до неузнаваемост е плеймейтката Мартина Юрукова.
Красавицата, която обра вота на публиката в конкурса "Мис Плеймейт" през 2015 г., е абсолютно несравнима с предишното си аз. Метаморфозата й започва преди повече от 4 г., като през последната една Марти се променя драстично.


26-годишната сексбомба не крие страстта си към пластичните интервенции. Мартина не се задоволява само със силикона в гърдите, който увеличава няколко пъти. Тя не се свени да признае, че е наблъскала импланти в дупето си и че често подлага лицето си на различни козметични интервенции. Юрукова е напомпала и устните си, а запознати са категорични, че е коригирала и формата на очите си, които в момента изглеждат като котешки. Плеймейтката твърди, че свръхтънката й талия е природен дар. Светските клюкарки са категорични, че това е невъзможно, и обвиняват Юрукова в обработка на снимките.

Реклама


Мартина Юрукова стана скандално известна след участието си конкурса за плеймейтки. Тогава тя изрази недоволството си от избора на журито да коронова Ася Капчикова. Марти определя себе си като много по-достойна за тази титла, но, уви, късметът не е на нейна страна. Въпреки това тя спечели вота на зрителите, но това е далеч от голямата парична награда, за която се бореха всички плеймейтки.


Мартина е участвала в множество конкурси - "Мис Плеймейт" и "Мис Силикон". Носителка е на титлите "Мис Плейбой 2015" и "Мис Естетик". Тя е категорична, че няма за какво да съжалява и предпочита да гледа напред.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама