Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10101941 www.bgdnes.bg

Бивша на Митко Гърнето се опитва за "Ергенът"

Тя си има пари и не търси спонсор!

Пилотът от "Формула 1" Даниел Рикардо още сваля нашенката Аниела Милушева

Една от най-красивите бизнес дами у нас - Аниела Милушева, влиза в битката за сърцето на Виктор Стоянов - главният герой в риалити шоуто "Ергенът", което ще се завърти съвсем скоро по Би Ти Ви.

Дъщерята на шефа на "Мултигруп" Лилян Вачков решила да се впусне в надпреварата, тъй като в момента сърцето й е свободно. "Не съм екстремна личност, но обожавам състезанията и спорта. Неслучайно имах спортен магазин", сподели Аниела.

Реклама

В романтичното предаване тя ще влезе в открита битка с 20 момичета за сърцето на 31-годишният фитнес инструктор и модел Виктор Стоянов. "И аз като него вярвам в любовта и съм готова за нея. Той търси жена, която да влезе в ума и сърцето му, с която да имат не просто общи интереси, но и да гледат в една посока. И аз съм романтична и съм готова да отворя сърцето си", споделя Аниела.

Красивата Аниела е била жури в много конкурси за "Мис". Тя е бивша приятелка на пернишкия бизнесмен Димитър Борисов-Гърнето.

След като се разделиха, моделката замина за Монако, където изгледа от първа линия Формула 1. Именно там взе акъла на австралийския пилот Даниел Рикардо, който бе изключително впечатлен от пернишката красавица. Те изкарали повече от четири часа заедно в разговори, а след това разменили телефоните си.

Милушева не е златотърсачка, нито плеймейтка.

"Имам си пари и не съм от жените, които ще ходят с мъже, за да ги спонсорират. Това не е валидно за мен. Освен това, ако ми трябва нещо, сама ще си го купя, няма да чакам някой да го направи", казва Аниела.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама