Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10144292 www.bgdnes.bg

Максим Ешкенази води жена с коремче!

Диригентът с тайнствена приятелка до себе си

Хубавицата, която композиторът не пуска от ръка, е приятно заоблена под рокличката

Снимки: България Днес

Ето я тайнствената приятелка на Максим Ешкенази! Единствено топфотографите на "България Днес" щракнаха видимо влюбената двойка в кадър в центъра на столицата да се разхожда в хубавото време.
На фотоса се вижда, че талантливият диригент не изпуска ръката на красиво момиче в червена рокля и приятно заоблено коремче. Двамата прекосиха доста улици, разхождайки се с бутилка минерална вода в ръка.
"Няма да коментирам личния си живот", каза пред "България Днес" Ешкенази, като не отрече, нито потвърди за това, дали се задава или не бебе на хоризонта за него и приятелката му.
Досега Максим Ешкенази никога не е представял официална жена до себе си с изключение на 16-годишната си дъщеря. За първи път в публичното пространство той се появява под ръка с момиче. Изключение правят снимките му с певици за общи концерти.


Със съществуването на тайнствената жена в живота на талантливия диригент се слага край на дългогодишния слух, че между него и партньорката му на сцената Михаела Филева има нещо повече от приятелство. Породената клюка тръгна от страниците на двамата в нета, в които непрекъснато си изпращат сърчица и си пишат мили неща. Самата Филева в последно време постоянно опровергава слуховете, че между нея и Максим има любов като между мъж и жена. "Аз съм сгодена, обичам приятеля си", сподели Филева на феновете след един от концертите си. Тогава и показа официално гаджето.
Само преди ден Михаела и Максим имаха концерт в София, който премина в бурни овации и весело настроение.
"За съжаление концертите ни вече няма да продължат, защото Бургаската филхармония е под карантина. Надявам се организаторите да съобщят за това в медиите, за да не продължават хората да си купуват билети", каза пред "България Днес" Максим Ешкенази.
Личният живот на ВИП ергена от години е обвит в тайнственост. Той живее в Калифорния с дъщеря си, а в свободното си време пилотира самолети и хеликоптери и събира пушки. Хоби му е и да събира нестандартни коли. Преди време бе споделил, че си търси жена, която да може да мие чинии и да готви, тъй като във всичките му връзки домакинската работа се вършела от него самия.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама