Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10165819 www.bgdnes.bg

Красивият 28-годишен внук на Белмондо, който разплака Франция

Семейството на Жан Пол Белмондо избра от името на всички прощалната реч да произнесе 28-годишният му внук Виктор Белмондо. На 9 септември Франция се сбогува с любимата си кинозвезда. Погребението ще е утре  

Разстроен, младият Виктор едва произнесе думите, преглъщайки сълзите си, докато членовете на семейството го подкрепяха. 

Реклама

Самият той моментално стана звезда в световните медии, защото освен че е красив и чаровен, той вече има и няколко роли зад гърба си. Някои дори го обявяват за новия любимец на Франция.  

Роден през 1993 г., той е син на Пол Белмондо - син на Жан Пол Белмондо, който е актьор и автомобилен състезател. Майка му е известната тв водеща Луана Белмондо. 

Въпреки че Виктор се дипломира като сценарист в ESEC, той продължава обучението си в Cours Peyran Lacroix в легендарния Театъра Pepiniere в Париж. 

Приковава вниманието още с първата си постановка, където играе 8 роли. 

Телевизията веднага оценява таланта и чара на младежа и го кани в предаването Le Coach, а не след дълго идва и първата изява в киното в Les Gardiennes. След това се снима във филма на Паоло Сорентино "Младия папа" с Джъд Лоу. 

До момента е играл в 8 филма и в 4 късометражни, но френските медии му предричат бляскаво бъдеще. Една от причините е, че Виктор Белмондо по нещо необяснимо прилича на великия си дядо, а на Франция й е толкова мъчно за Бабел. 

Реклама
Реклама
Реклама