Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10207819 www.bgdnes.bg

Виктория Варга купонясва в Гърция

Красавицата е без футболиста Грациано Пеле

Една от най-красивите футболни половинки Виктория Варга се наслаждава на продължаващото лято в Гърция. Годеницата на бившия футболист на "Саутхямптън" Грациано Пеле показа страхотното си тяло и зарадва стотиците си хиляди фенове в социалните мрежи.

Вики е на луксозна почивка без Пеле, а само с приятелки. Футболистът в момента се опитва да си намери нов отбор и за целта се поддържа във форма с усилени тренировки. Неговата годеница е отседнала в баровски хотел в Атина, където нощувката струва около 1200 паунда на вечер. Температурите там в момента са около 34 градуса, което накара красавицата да захвърли дрехите. Вики се показа в силно изрязан бански и за пореден път демонстрира перфектната си форма. "Винаги красива и никога вулгарна", пише един от феновете, а гръцки кореняк добавя: "Добре дошли в нашата красива страна!".

Реклама

Вики и Пеле се срещат от далечната вече 2012 г., когато футболистът играеше за нидерландския "Фейенорд". След това двамата бяха заедно в Англия, където Грациано игра два сезона в "Саутхямптън". Унгарката и Пеле имат интересна романтична история. Футболистът забелязва неустоимия чар на хубавицата в социалните мрежи. Той започва да я залива със съобщения. В началото моделът се дърпа, но в крайна сметка казва на Грациано, че ако много държи да се види с нея, трябва да я намери. Нападателят успява да я открие и сюрпризира Вики с букет от 100 рози. Оттогава двамата са неразделни.

През януари тази година двойката се сгоди. Пеле падна на колене пред нея в прочутия седемзвезден хотел "Бурдж ал Араб" в Дубай, който със своите 321 метра е най-високата сграда в света. Унгарският модел вече тренира за сватбата, като наскоро позира в булчинска рокля. Засега не е ясно кога двамата ще си кажат официално "Да" и къде ще бъде церемонията.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама