Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10211557 www.bgdnes.bg

Милко празнува ЧРД с майка си

Чувствам се два пъти по-млад, каза певецът на 70-годишния си юбилей 

В компанията на майка си Милко Калайджиев отпразнува 70-ия си рожден ден. Това сподели вчера пред "България Днес" обичаният изпълнител навръх личния си празник.

В заведението си в центъра на Свиленград Милко събра не само родителката си на достолепна възраст, но и съпругата си Маргарита, брат си и хора от най-близкото си обкръжение.

Реклама

"Чувствам се на 40 години, дори и по-млад - може би на около 35. В този ден си мисля, че песента на Йорданка Христова "Ще продължавам да пея" е точно за мен. И си припявам: "Ще продължавам да пея

до последния си честен миг.

И ако отмина, пак след мен ще има

музика, която да звучи".

Вижте как хубаво го е изпяла, а това и е самата истина", добави с усмивка Калайджиев, който си пожелава да има здраве за него и близките му хора.

Милко призна, че макар да обича да забавлява хората и да прави спектакли за тях, когато става въпрос за негов личен празник, е съвсем различно. "Обичам да ми е спокойно, без големи веселби и силен шум. Да съм със съпругата ми и децата в тиха атмосфера", обясни певецът, който е емблема на българския попфолк вече три десетилетия.

Калайджиев разкри, че тайната на дълголетието е неговата активност и че продължава да пее, понякога по 7 часа без прекъсване. Но за да успява да го прави, спазва стриктен режим, не пие алкохол, става рано сутрин и се храни здравословно.

"България Днес" му пожелава още дълги години здраве и все така да е на върха!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама