Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10224599 www.bgdnes.bg

Алберт качва мацки на Витоша

С две мацки на планина се качи най-добрият ни скиор в алпийските дисциплини Алберт Попов. Той използва хубавото време през уикенда, за да се отдаде на планинска разходка из Витоша.

Едното от момичетата е неговото гадже Деница, с която имат сериозна връзка. Тримата използваха седалков лифт, за да стигнат до най-високите части на планината. На поляна Алберт и компанията му си спретнаха пикник. След това влязоха в гората за гъби. Голямата ни надежда в зимните спортове се оказа доста голям познавач и набързо намери няколко млади манатарки. Попов видимо е в страхотно настроение няколко месеца преди започването на зимната олимпиада в Пекин, Китай. Скоро той започва новия сезон с големи амбиции и затова сега иска да отпочине добре сред българската природа.

Реклама

"Страхотен ден в родната планина", написа самият Арберт в социалните мрежи и показа кадър от пикника. Любопитното е, че той е сменил прическата и вече е с изрусена коса.

Връзката между Алберт и Деница през повечето време е дистанционна. Те са принудени да използват модерните средства за комуникация, за да общуват. Блондинката се грижи за комфорта на карантинирани българи и чужденци. Нейната компания се занимава с предоставяне на краткосрочни наеми на апартаменти за чужденци.

Любовта между тях пламва покрай зимните спортове. Русокосата красавица е работила в едно от най-известните ски училища. Деница е бивша състезателка и най-голямата фенка на Алберт Попов. Тя беше плътно до Алберт след ужасния инцидент през 2015 г. Тогава автомобил със скиора и треньора Драго Грубелник падна от огромна височина. Наставникът почина, а Попов беше със счупен глезен и множество травми по главата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама