Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10242807 www.bgdnes.bg

Софка и Гринго май пак се разделиха

Маринова не иска да коментира нищо за мачото

Софи Маринова по всяка вероятност е зарязала Гринго, научи "България Днес".

Ромската перла и здравенякът отново са влошили отношенията помежду си. Дали това е краят на любовната приказка на Софи и Гринго е въпрос да време да разберем.

Припомняме, че двойката не за пръв се разделя.

Няколко месеца след като сключиха брак, татуираният мачо и ромската перла решиха да се разведат. Причината - редовни побои от страна на здравеняка. Месеци по-късно, въпреки официалния развод, двойката се събра по-влюбена от всякога.

Реклама

Именно раздялата е причината Тодор Давидов да не е със Софка на екскурзията й на Малдивите. На екзотичното кътче Маринова е с наследника си Лоренцо, неговата приятелка и колеги от попфолка.

От екипа на Маринова бяха уклончиви дали изпълнителката е изоставила Гринго.

"Когато Софи реши да говори по тази, ще го направи. Не е ваша работа какво се случва в личния й живот. Тя се чувства супер щастлива в момента", коментираха пред вестника от екипа на ромската перла.

Изявлението на хората от антуража на Софка още повече засилва слуховете за раздялата й с Гринго. За краха на връзката им се говори от известно време. Ала нито един от двамата не коментира темата.

От няколко месеца Гринго потъна вдън земя. Когато бяха заедно със Софи, двамата бяха неразделни. Любимият на Маринова дори ходи по участия с любимата си. А сега липсва от семейната ваканция на ромската перла.

Гринго избяга от радарите, след като стана ясно, че Софи отново е със счупена ръка. Ромската перла обясни, че мъжът й няма вина за травмата, ала дали е така, можем само да гадаем.

"Бях забила в телефона. А Гринго бързаше. Няколко пъти ме попита нещо, ала не го отразих. Гринго тръгна към мен. От уплах, че ще ме удари, самозащитно подскочих. Подхлъзнах се и си ударих ръката в мивката", сподели преди няколко месеца Маринова.

"България Днес" опита да се свърже със здравеняка. Мачото не отговаря на обажданията на вестника. Телефонът му дава свободно от два дни.

Реклама
Реклама
Реклама