Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10273969 www.bgdnes.bg

Петър Величков: Боби взе милиони

Членът на екипа на Димитър Бербатов - Петър Величков, разкри, че настоящият футболен бос Борислав Михайлов е получил милиони от работата си в БФС. Наглост била оценката, която Борислав Михайлов си постави - 5,67 по шестобалната система.

Преди ден в предаването "120 минути" по Би Ти Ви Михайлов заяви, че БФС е прозрачна организация, а корупция във футбола ни няма, като междувременно отказа да разкрие каква заплата получава. В предаването "Тази сутрин" Величков заяви, че за последните 16 години начело на футболния съюз Михайлов е получил милиони под формата на заплати и бонуси.
"За 16 години Борислав Михайлов е получил милиони. Знам му заплатата. Когато той оттегли оставката си, имаше наглостта да поиска да му се направи консултантски договор и да бъде на заплата, докато не бъде вписан", каза Величков за Би Ти Ви.
"За 8 години аз видях за какво става въпрос и как се води тази организация. С 20-минутни заседания и напълно авторитарно. Там се предлага нещо от Михайлов и се пита има ли някой против", обяви още Величков.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама