Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10274104 www.bgdnes.bg

Кирьос кръшка с певица

Певицата Рита Ора e причината за раздялата на австралийския тенисист Ник Кирьос и половинката му Киара Пасари. Гаджето на скандалния спортист го изхвърли окончателно преди няколко дни.

Това стана след луда разправия между двамата. Кирьос и Пасари бяха разтървани след намеса на полицията. Те се изпокараха, докато са заедно под карантина в хотел в Австралия.
Измамената Киара публикува снимка, на която Ник прегръща жена.
"Това голо момиче в леглото му не съм аз", обяви тя.
Измамената Пасари е убедена, че това е именно Рита Ора. Преди време певицата мина през леглото и на световния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън.


За връзка между британската певица от албански произход и тенисиста се заговори още през март. Тогава изпълнителката пътува до Австралия за запис на популярно предаване.
"Разменяли са си съобщения, тя го е поканила у тях. Не знам дали е откликнал, но седмици наред се хвалеше пред приятелите си", твърди Киара.
Кирьос и Пасари се събраха през лятото. Преди това те се бяха разделили отново след скандал. Тогава Киара твърдеше, че е жертва на емоционален и физически тормоз. Тя определи тенисиста като лъжец и измамник. Все пак после се върна при него. Но сега е категорична, че това е краят между тях.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама