Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10275362 www.bgdnes.bg

Плеймейтка става президент

Еротичен модел №1 с първа заявка за следващите избори

Давам още един мандат на Радев и след това го наследявам, казва Ани Грудева

За първи път плеймейтка даде заявка за участие в президентските избори.

Еротичен фотомодел №1 на България Ани Грудева ще даде своя глас за Румен Радев на предстоящите избори на 14 ноември, но за следващия вот издига своята кандидатура и е решена да наследи сегашния държавен глава на "Дондуков" 2.

Реклама

"Нека да има мандатност. Радев се справя много добре и ще го подкрепя, но два мандата за всеки управленец са достатъчни. Тогава ще дойда аз и съм сигурна, че образована плеймейтка би направила много повече от хора, които последните години управляваха България. Ще ми отива!", категорична бе пред "България Днес" носителката на титлата "Плейстар" от последния конкурс "Мис Плеймейт".

Скоро Ани ще завърши бакалавърска степен по икономика в Икономическия университет във Варна, а след това е устремена да запише и право в Софийския университет. С двете специалности Грудева е категорична, че няма да позволи на никой да я измами и ще спечели респекта на всички.

"Тъкмо докато завърша магистратурата си в Юридическия факултет, ще мине следващият мандат на Радев и ще имам време да подготвя моята кампания за президентските избори. Все пак Радев, който се разхожда без охрана, да води съпругата си за ръка по улицата, да й купува цветя от бабата на ъгъла и се показва как тренира и изкачва планински върхове, заслужава втори мандат", споделя още пред вестника плеймейтката.

Далеч не толкова любезно и топло е отношението на естествен бюст №1 към друга кандидатка за "Дондуков" 2. Според Ани Луна на шега се е кандидатирала за държавен глава и е възможно много хора на майтап да гласуват за нея.

"Всеки може да си каже, че само той ще подкрепи Луна и накрая да се окаже, че ще вземе неочаквано голям брой гласове. И така дори да отиде на балотаж с Румен Радев. Щом с нейната чалга и поведение може да е сред кандидатите, защо начело на президентството да не застане една плеймейтка с хубаво образование?", казва секси брюнетката.

Реклама

Както подобава на всеки претендент за държавен глава, така и Ани Грудева отсега е готова с номинацията си за свой вицепрезидент. Тук е втората бомба - човекът до нея няма да е мъж, а жена. И то отново плеймейтка.

"Това е Биляна Иванова, разбира се. Двете в тандем ще направим много хубави неща и ще ни харесате, повярвайте ми", казва загадъчно Грудева.

Биляна също има какво да покаже и разкаже. Топлес моделката грабна титлата "Плейгърл" също на последната в своята история еротична надпревара "Мис Плеймейт" миналата година.

В разговор с "България Днес" за емоциите и преживяванията около горещия конкурс Биляна разкри, че най-щурото преживяване е да се отдаде на интимни ласки до пилоните на НДК през нощта. След купонджийска нощ в столично заведение двамата с приятеля й се прибирали пеша. Минавайки покрай Националния дворец на културата, хормоните на Биляна не издържали, тя награбила гаджето си и двамата захвърлили задръжките по нейна инициатива.

"Аз съм много щура и всичко, което съм искала, се е случвало. Дали искам секс в самолет? Първо трябва да вдигнем самолета, за да излетя", смее се дяволито плеймейтката.

Биляна е студентка по психология в Софийския университет и също скоро трябва да се дипломира. След "Мис Плеймейт" заслужено си спечели прозвището най-секси психоложката. А скоро може да бъде и в листите на вота за вицепрезидент.

Реклама
Реклама
Реклама