Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10296462 www.bgdnes.bg

Златко Баретата като рок звезда на ЧРД

Чукна 53 в компанията на другари 

Крими героят се барна в кожено яке с капси и тайнствен амулет

Като рок звезда се издокара Златомир Иванов - Златко Баретата на рождения си ден! На снимка в социалните мрежи се вижда, че известният крими герой се е барнал с кожено яке за празника си, откри "България Днес".

В петък Баретата чукна 53 години. Той решил да полее повода със стари приятели. Въпреки че от години осъжданият като наркобос предпочита да стои далеч от светлините на прожекторите, неговите авери споделят кадър от тържеството.

Реклама

На него се вижда, че Златко е заложил на черно кожено яке с капси на известна модна марка и черна блуза. Той не пропуска да се окичи с любимия си аксесоар - броеница. За разлика от друг път, когато носи черни или кафяви мъниста, този път Иванов е надянал многоцветен гердан. Подобни броеници бившият командос почита от години, още покрай стрелбата срещу него, при която едва оцеля. С тайнствените амулети той снабди дори най-близкото си обкръжение и гардовете си.

Освен с аутфита си на виден рокаджия Златко Баретата прави впечатление с променения си външен вид. Изглежда поостарял и с побеляла брада, но въпреки това усмивка грее на лицето му.

На сметката си крими героят има една осъдителна присъда като шеф на наркоорганизацията "Фирмата" и една оправдателна присъда като тартор на наркогрупа по морето. Срещу него остава да се точи единствено дело в спецсъда срещу група за източване на 8 милиона лева ДДС от сделки с горива. Компания пред Темида му правят Милко Милков-Понса, Иван Колев и Росен Драгнев-Капитана, който беше заподозрян за стрелбата по Баретата през 2013 г. пред Съдебната палата в София.

Процесът се влачи от 2015 г., като през това време изчезна подсъдимият собственик на фирмите Кирил Илиев, който потъна вдън земя. Наскоро се появи и нова пречка пред делото, тъй като наблюдаващата съдийка Елена Попова беше избрана да работи с Лаура Кьовеши като европейски делегиран прокурор. Заради избора може да се наложи процесът да тръгне отначало.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама