Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10310676 www.bgdnes.bg

Туджаров от "Игри на волята" по стъпките на Хари Потър

След като се излекува от пневмония, стратегът обикаля из Лондон

В магическия свят на Хари Потър се озова един от любимците в "Игри на волята" - Верислав Туджаров. Логърът, който бе стратег номер едно в шоуто, зърна студиото на героя в книгите на Дж. К. Роулинг.

Туджаров видя с очите си всички емблематични сгради и фигури, свързани с поредицата за великия магьосник. Героят от "Игри на волята" посети Голямата зала, където всички домове в магическото училище се събират. Туджаров надникна още в Директорската стая на проф. Дъмбълдор, както и в други важни от поредицата места.

Реклама

Запаленият пътешественик посети Лондон, където се намира студиото. Туджаров е в английската столица при своя нов приятел - Валентин, с когото се запознаха в "Игри на волята".

Въпреки че Туджаров отпадна поради здравословен проблем, двамата продължават да поддържат връзка. Култовият участник бе сочен за фаворит най-вече заради стратегическата си игра. Още преди шоуто да е преполовено, се оказа, че той има пневмония. А лекарите му забраняват да продължи с изявите си.

След като се излекува напълно, Туджаров тръгна по стъпките на Хари Потър. От студиото на магьосника Верислав най се въодушевява от Стаята на тайните.

"Мисля да пускам басилиска срещу светата троица", казва Туджаров, визирайки съплеменниците си Поли, Стратимир и Рабухчиев, с когото бе в конфликт по време на игрите.

Участникът в "Игри на волята" остава впечатлен и от банката "Гринготс". Той сподели кадри от посещението си в магическата институция. Банката буквално оживява, щом прекрачиш прага.

С помощта на роботи, които пресъздават епизод от поредицата, животните пазителите на сейфовете хвърлят огън и жупел от устите си. И разрушават всичко, което виждаш. Освен посетителите!

Туджаров се похвали, че е бил и на емблематичния "Перон 9 и 3/4". От там тръгна пътуване към храма на магията "Хогуортс".

Реклама
Реклама
Реклама