Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10316982 www.bgdnes.bg

Слай се подари за ЧРД на Касабие

Енджи храни Рамбо с ливански салати и мюсли

Холивудската звезда Силвестър Сталоун готви специален подарък за диетоложката Енджи Касабие. Екшън героят е записал видео за Енджи по случай наближаващия й рожден ден. В него той поздравява Касабие и я обявява за любимата си диетоложка. За подобни видеа Слай взима стотици хиляди евро, но в случая го прави безкористно заради симпатиите си към красавицата.

Двамата са близки от около 10 години, като препоръчаните гозби от специалиста по хранене са любими на Рамбо. Енджи и Слай се запознават в столичен хотел при снимките на един от филмите на Сталоун у нас. Храната на Касабие впечатлява звездата, който преди това е крайно недоволен от обслужващите го кетъринг фирми у нас. Сталоун дори е хвърлял храна, преди изцяло да се довери на Енджи.

Реклама

Оттогава насам холивудският актьор се вижда с Касабие при всяко свое идване в България. Сред любимите му неща за хапване са ливанската млечна салата хомос и специално приготвени мюсли по американска рецепта. Преди време дори тръгна слух, че между двамата има нещо повече от приятелство, но това не отговаря на истината. Диетоложката е щастливо женена за ливанеца Рабих ел Зейн, с когото имат малко момченце. Любопитното е, че двамата се запознават около 5 години след срещата на Енджи със Сталоун. Самата тя признава, че нейният мъж често я ревнува, но все пак е успяла да го убеди, че няма нищо повече от приятелство и уважение между нея и Рамбо.

"Рабих е по-лежерен и бавен, докато аз съм много емоционална и експанзивна - казва Енджи преди време. - При мен нещата трябва да стават веднага, на момента, докато той е толкова спокоен, че чак... За какво спорим? Рабих много ме ревнува. Случвало се да се караме, ако съм облечена с по-оскъдни дрехи, ако съм по-разголена."

Самият Рабих е бивш Мистър Ливан и се изявява като журналист в Катар. Участвал е в редица филми и има телевизионно предаване. Първата среща между двамата е в Кайро на 14 февруари, а сватбата им по-късно също е в египетската столица.

В момента Енджи се стяга за купон по случай рождения си ден на 1 ноември. Нейните приятели подготвят страхотна изненада, която ще се пази в тайна до партито.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама