Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10320982 www.bgdnes.bg

Уанда хули транссексуалната Родригес

Драмата в семейството на нападателя на ПСЖ Мауро Икарди продължава да се вихри с пълна сила. Съпругата му Уанда Нара, която все още не е решила дали ще остане с него, сипе заплахи по адрес на транссексуалната актриса Гуендолина Родригес.

Причината е разкритията на "дамата", че и тя е имала връзка с футболиста зад гърба на жена му.

"Той се свърза с мен чрез агенция за ескорт на момичета, като ме попита дали съм свободна за вечеря - обяви Гуендолина. - Избра ме от каталог, а аз първоначално не знаех с кого излизам, защото не съм футболна фенка. Мауро си мислеше, че съм жена, но той обича извращенията и ме хареса. Икарди харесва трансмомичетата. Вече имаше скандал през 2014 или 2015 година с друг транс. Изживяването беше много добро, хареса ми."

Няколко часа по-късно Родригес показа съобщение, което Уанда й пратила в инстаграм.

"Майната ти и продължавай да работиш в публичния дом. Ти си дегизиран и би искал да си бил с Икарди, но не си. Ти си к*рва, която иска да се прилепи към някого, за да спечели слава, но никога няма да я получиш. Аз съм кралицата, ти си слугата, ако не ти е ясно. И не си успяла да съсипеш семейството ни. Предупреждавам ви", гласи посланието на Нара.

Явно сериалът "Уандагейт", както го кръстиха в Италия, ще продължи с нови епизоди.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама