Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10321463 www.bgdnes.bg

Гринго не е обрал и пребил Софи

Край на спекулациите 

Двойката в отлични отношения, мачото не се е хванал с друга жена

Гринго не е пребивал Софи Маринова, нито я е обрал.
Писанията за побой над певицата валят като есенен дъжд, ала се оказват поредната измислица.
Според тезата на клюкарски издания при поредния скандал между ромската перла и нейният любим той я набил и задигнал злато и ценности за повече от 100 бона.
"Не е имало побой - обясни ексклузивно пред "България Днес" личният пиар на Маринова - Тодореско. - Ако имаше нещо такова, Софи щеше да излезе по телевизията и да си каже. Тя не си мълчи. Софи и Гринго са в много добри отношения. Не са се карали. Нито я е пребил, нито ограбил. Той не е останал без пари, че да краде от Софи. Те живеят 7 години заедно. Няма как да я й свие ценности. Каквито и проблеми да са имали през годините, никога не са си правили мизерии един на друг", добави още импресариото на ромската перла.


Мениджърът на Софи поясни, че като всяка двойка и Гринго и Маринова се карат. Най-довереният човек до хитовата изпълнителка разкрива, че както са заедно и създават скандали и раздори помежду си, в следващия момент се обичат повече от всякога.
"Много им е бурна любовта. Карат се, приключват и се разделят, а на другия ден са заедно. И Софка, и Гринго са много избухливи. Казват си "айде край, това беше" и след малко се обичат повече от всякога. Може сега да не са заедно, а след дни да са. Като всяка една двойка всичко отминава. Къща, без комин, който не пуши, не е къща", казва още Тодореско.
По думите му Софка била разочарована от пресата от у нас. След измислиците за личния й живот тя се чувствала зле. Най-гадно на Маринова й станало от писанията, че Гринго я е зарязал заради жена с две деца.
Оказва, че и това е плод на журналистическа фантазия.
"Гринго няма как да ходи с жена, която има несериозна професия и е с две деца. Ако той бе кривнал, тя щеше да го изяде с парцалите. Ако Гринго имаше нова жена, щеше да има снимки с нея. А такива липсват. Говорят се много неща, но няма доказателства. Софка не й е приятно, че се лее помия по неин адрес в разни медии. Тя не иска да пише щяло и нещяло за нея. Софи не занимава малкия си приятелски кръг със семейни проблеми и драми. Ако има нещо, ще по каже първо в "България Днес", защото само на вашия вестник имаме вяра, че няма да изопачи думите й", довери Тодореско.


На въпрос защо вече двойката не се появява заедно по събития, пиарът на Софка обясни, че Гринго е много зает напоследък. Това била и причината той да не е на Малдивите по време на семейната ваканция.
"Гринго не успя да замина заради неотложни ангажименти. Пътуването не беше планирано. Взеха решение за ваканцията една седмица преди това. И Гринго не успя да се освободи от работата си. Софка си отложи изявите, защото на нея й хареса идеята за екзотична почивка", каза още импресариото на Маринова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама