Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10388872 www.bgdnes.bg

Дилета заменена с модел

Бившият на журналистката показа новата си

Най-сексапилната спортна журналистка Дилета Леота вече има заместничка в леглото на актьора Джан Яман. Турчинът бързо прежали блондинката, по която въздишат стотици футболисти.

Скоро след раздялата им Яман вече има нова жена до себе си. Този път тя е моделка. Това е 25-годишната Мария Джована Адамо. Брюнетката и актьорът официализираха връзката си с пост в инстаграм. Те качиха своя снимка, на която позират прегърнати.

Реклама

Мария Джована Адамо е красива брюнетка от калабрийски произход. През юли тя се се класира на второ място в конкурса "Световен избор на топмодели в Рим 2021".

Леота и Яман се разделиха в края на лятото. За проблеми между тях се заговори, след като актьорът пропусна партито за 30-ия рожден ден на красивата спортна журналистка. Малко по-късно двамата признаха, че вече не са заедно. Това изненада мнозина, защото те изглеждаха безумно влюбени и дори говореха за сватба. Яман заведе италианката и при родата в Турция през лятото. Сега той й намери заместничка, а Дилета се е посветила на работата си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама