Реклама
https://www.bgdnes.bg/video/article/10393939 www.bgdnes.bg

Българката Никол остана единствената жена в италианския "X-Factor"

Българката Никол Паласчева, която е родом от Сандански, остана единствената жена в италианския "Х Фактор". В четвъртък вечерта изненадващо шоуто напуснаха двама от конкурентите й.

Никол изпълни парчето Lonly на Джъстин Бибър и заслужено след това продължи напред в предаването.

Реклама

Персоналните стилисти на Ника Парис, както е и артистичния й псевдоним, отново бяха избрали уникална визия за българката. В LIVE 03, 16-годишното момиче се появи в оувърсайз тоалет.

В бекстейджа певицата сподели, че се радва да е още част от най-авторитетното музикално предаване, но все пак съжалява за вече близката си приятелка Vale LP - участничката, която отпадна вчера от шоуто.

На обратния полюс е менторът на Ника - британецът Мика. Щастлив от успеха на българката, той сподели, че Никол прави едно изключително музикално пътуване и се възхищава на нейната чувствителност, която толкова силно завладява от сцената.

Финалът на X-Factor Италия е на 9 декември и мястото на българката в него изглежда все по-реалистично. От екипа обявиха, че за следващия голям концерт, който ще е на 25-ти ноември, в Италия се очаква да пристигне Ед Шийрън, като големия звезден гост в шоуто.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама