Топастроложката Алена: Много сватби и бебета ще има през 2022 г.

Приятел
Автор: Иво Ангелов

Топастроложката Алена:  Много сватби и бебета ще има през 2022 г.

Черният воден тигър е способен да бъде безкомпромисен, дори жесток 

КОЯ Е ТЯ

Светлана Тилкова-Алена е завършила международни икономически отношения и икономическа журналистика във ВИИ "Карл Маркс" - сега УНСС. Дълги години е практикувала професията у нас и в чужбина. Изучава нумерология от 1971 година, а астрология от 1977 г. Автор е на 77 книги и повече от 234 хиляди хороскопи.

- Алена, предстои излизането на вашите нови книги. Какви са най-силните акценти и на какво е добре читателите да обърнат повишено внимание?

- Годишните ми книги са верен приятел и съветник за мнозина вече 21 години за астрологичния хороскоп, 20 г. и 14 г. за другите две книги. Тези годишни сборници показват правилния избор и верния път към неизвестното бъдеще измежду многото примамливи, но грешни. Лунният календар дарява здраве и красота на всички, вслушали се в гласа на Луната.

- "Вашата календарна 2022" е наръчник за цялото семейство. Какви съвети можем да открием в нея и за кои важни решения можем да получим съвет и препоръка?

- Давам информация за всичките 365 календарни и рождени дни, с тълкуването на личната година и на месеците с полезните изисквания, както и с предупрежденията, които предпазват от провали. Кога да се тегли заем, кога е добро време за сватба и пътуване, за покупка на дом или продажбата му, всеки ще намери нужното му.

- Вибрация 6 и Венера са властелините на 2022-ра. За каква година да се подготвим?

- От една страна, е засилен стремежът към красивото, хармонията и разбирателството, но мечтаното и полученото са различни неща. Понякога несъвместими. Ще просъществуват много лицемерни приятелства с ежедневни предателства. Изобилието от сватби е характерно за година на Венера, както и повече от обичайно родени деца. Хармонията ще е привидна. Войната между поколенията ще продължи с нестихваща словесна и дори физическа агресия. Омразата, дори и без ковид заразата, ще поболее мнозина. Очаква ни трудна година на много пропилени надежди.

- Лунният календар на красотата каква информация може да ни даде?

- Календарът е за цялото семейство. Давам позволените и забранените дни за козметични и разкрасителни процедури, дори и свързани с пластичната хирургия, подстригване, лечение и вадене на зъби, зачеване, диета. Никой мъж или жена не искат косите му да е с пърхот, който личи грозно на тъмния цвят или когато пада по дрехите.

- Как се определят подходящите дни за зачеване, което е толкова важно за много хора?

- Твърде сложно е това изчисление, а и не е важно за потребителя как го правя. Важното е, че съобразяването с дните, подходящи за зачеване, вече е зарадвало с бременност немалко двойки. В лунния календар съм посочила дните, в които може да заченат дете здрави хора, двойки, минали през неуспешно инвитро или дълги години надявали се на зачеване.

- Читателките ни със сигурност се вълнуват как да съчетаят диетите си с определени фази на Луната. Може ли да ги посъветвате?

- Не само дамите, и мъжете спазват периодите на диета. Мнозина ще се изненадат, но фазата на Луната не е водеща при хранителен режим. В календара съм посочила не лунните фази, а сложното съчетание от знака, в който е Луната, лунния ден и допълнителни аспекти, за да бъде диетата ефективна за всеки и безвредна.

- Ще ни разкриете ли тайните на зодиака в Годината на Водния тигър, разказани в книгата ви "Астрологичен хороскоп 2022"?

- Черният воден тигър, който ни повлиява съгласно източния зодиак на всеки 60 години, е привидно открит и дружелюбен, но в неочакван момент е способен да бъде безкомпромисен, дори жесток в амбициите и стремежите си. Носител е на много и разнообразни интереси, авантюрист, готов да се впусне в рисковани начинания само за да задоволи стремежа си към новото, неизвестното, дори и като върви по ръба на бръснача. Винаги добронамерен, готов да помогне, изключително интелигентен и изпълнен с жизненост. Негативно качество е неговата нерешителност, когато е в критична ситуация и се чуди дали да премълчи, или да нападне с цялата си агресия. През 2022 година такива ще бъдем всички и особено родените в година на Тигъра. От една страна, ще се радваме на уважение и признание. От друга, заради собствените си действия мнозина може да се окажат преследвани и нещастни заради нежеланието да приемат знанията на другите хора и да унищожават в пълния и преносния смисъл всеки по-можещ, та дано да блеснат и те мъничко, макар и с отразена светлина. Ето защо през цялата година ще бъдем подвластни на промени, често неочаквани, но и не малко предизвикани от нас самите, от сътресения в политическия живот, от развръзка на конфликти до започване на нови.

- Какво е добре да се прави според източния хороскоп за благоденствие през този период?

- Благоденствието трябва да бъде заслужено, даром не идва. Затова и Тигъра някъде ще е щедър, но се съмнявам, че това ще е и спрямо българското общество, в което омразата, войната, а не хармонията и разбирателството господстват. В личен план ще благоденстват хората, които търсят хармонията в отношенията, стабилизират позитиви, а не затвърждават негативи, потискат меркантилността си, подтикваща ги към измами.

- Какви цветове и материи да се носят, какво да държим в дома си и какви камъни да има в бижутата в Годината на Водния тигър?

- Цветовете в годината на Водния тигър са червеният, зеленият, жълтият и черният, като черният се съчетава задължително с един от другите три или участва в пъстротата на сътворените от всичките четири цвята бижута, платове, дрехи, аксесоари.

Минералите за бижутата са подвластни на същите цветове: рубин, изумруд, ако не природни - синтетични, малахит, кехлибар, лимонит, лунен камък, изборът е огромен. Оникс за всички зодиакални знаци без представителите на Овцата, а съгласно класическия зодиак - на Водолея, или хората, които имат луна или асцендент в тези знаци.

- Кой е вай-важният въпрос, чийто отговор трябва да получим до края на следващата година?

- Дали настоящата криза в България ще приключи до края на 2023 г., или ще продължи поне до края на 2026 г. Бързото осъзнаване, че държавата се управлява лошо ще доведе до нови парламентарни избори, в които има шанс разумът да надделее над емоцията, все търсеща спасители. Това изисква Венера, която налага живот в хармония, любов и разбирателство, а не в хаос, омраза и страдание, въпреки че сме ги заслужили заради предходните две години.

- Материалното или духовното ще излиза на преден план в живота на българина?

- През цялата Година на Венера ще ни съпровожда крайно изявеният материализъм. Годината на любовта и хармонията ще се превърне в година на меркантилността, корупцията и грабежа. Думи и дела ще са подчинени на мисли за лесни пари. Черната Луна Лилит господства в дните ни. Дали ще се изяви с пълната си мощ, или ще е бледа сянка на своята сила, зависи от всеки от нас и от начина, по който се управлява държавата. Напълно реалистичната възможност е сянката на Лилит да потопи в мрак интелекта и духовността, в резултат на което в кратки срокове през годината ще разплатим със страдание и агресия, всеки според стореното и като общество, натрупаната негативна карма от предходните две години.

Яница се чуква с шотове на участие

Яница се чуква с шотове на участие

Алкохол съвместно с Биляниш  Фолкпевица поглъща спиртни напитки, пеньоар едва скрива дупето й  Фолкевицата Яница пие на сцената, казва си "наздраве" с фенове по сепаретата и едва прикрива дупето си. Лудата купонджийска вечер се случва в дискотека в Благоевград, където изпълнителката има съвместно участие с колежката си Биляниш

Пътищата към Витоша са затворени за коли без вериги и за градския транспорт

Пътищата към Витоша са затворени за коли без вериги и за градския транспорт

Пътищата към Витоша за затворени за автомобили без вериги и за градския транспорт, тъй като има снежна покривка между 30 и 40 см, каза Красимир Димитров, директор „Аварийна помощ и превенция“ към Столична община. По обяд вероятно ще бъдат обработени пътищата към планината и ще бъдат отворени отново. „В София повечето пътища са обработени

Без фойерверки и пиратки в София

Без фойерверки и пиратки в София

Фойерверките и пиратките ще бъдат забранени в София. Това планира да гласува Столичният общински съвет. Ако идеята бъде приета, тя ще влезе в сила от следващата година. Причината за новия режим са многобройните оплаквания на жителите на София заради пускането на пиротехнически средства в кварталите по всяко време на денонощието

Лионел Меси взе за 7-и път "Златната топка"

Лионел Меси взе за 7-и път "Златната топка"

Звездата на "Пари Сен Жермен" Лионел Меси е носител на най-престижното индивидуално футболно отличие - "Златната топка", за 7-и път. Годината не беше особено успешна за аржентинеца, но специалистите смятат, че гласуващите са направили реверанс към десетката заради спечелената Копа Америка. Това бе първият трофей с националния отбор за мъже

Най-четени

Меди в любовен триъгълник

Меди в любовен триъгълник

Фолкаджията въртял плеймейтките Моника Валериева и Марина Борисова наведнъж В любовен триъгълник се забърка най-актуалният фолкаджия Меди. Тайни секси чатове с изкусителна плеймейтка показват, че един от най-актуалните изпълнители в лекия жанр е имал горещи срещи не само с Моника Валериева. Така любимецът на голяма част от женската половина се

Топастроложката Алена пред "България Днес":  В автобуса е имало много негативна енергия

Топастроложката Алена пред "България Днес": В автобуса е имало много негативна енергия

Шофьорът е бил уморен и изнервен, пътниците са спорели помежду си  Съчетанието между път, който е всичко друго, но не и магистрала и огромно напрежение и тихи скандали в автобуса са предизвикали катастрофата на магистрала "Струма". Това обяви пред "България Днес" топастроложката Светлана Тилкова - Алена по повод трагедията

Каскадьор №1 Иво Долапчиев: Мантинелата е срязала и запалила резервоара

Каскадьор №1 Иво Долапчиев: Мантинелата е срязала и запалила резервоара

Автобусите да станат като самолетите - стюардеси да следят за коланите и да казват къде е копчето за аварийно отваряне на врати Резервоарът на автобуса най-вероятно е бил срязан и запален от първата (дясна) мантинела, върху която покойният шофьор връхлита във фаталната нощ срещу вторник. Хлъзгавият и мокър път, съчетан с по-висока скорост

Още трима в леглото на Чайна

Още трима в леглото на Чайна

Мария Еухения Суарес, по-известна като Чайна, е една от най-обсъжданите жени в последно време, а и явно има защо. Оказа се, че аржентинската актриса, певица и модел е доста палава в леглото и предпочита там да си партнира с футболисти. Без значение дали са женение или не. Звездата на ПСЖ Мауро Икарди кръшна с нея на Уанда Нара, но се оказа

Убитата Елена била обект и на домашно насилие

Убитата Елена била обект и на домашно насилие

Жертвата отказала сватба заради друг мъж Христо Кацаров отишъл в Хага с пистолет за фаталната среща с 33-годишната си годеница Убитата в Хага Елена Генчева се е страхувала от приятеля си Христо Кацаров. Споделила е опасенията си с приятели дни преди смъртта си. На бял свят излезе информация, че депутатът е малтретирал и пребивал бившите си изгори

"Ангелите на Кирил" сядат в парламента

"Ангелите на Кирил" сядат в парламента

Новите депутатки са млади и красиви  Небие Кабак е най-малката (24 г.), която влиза в 47-ото Народно събрание  Армия от млади и хубави депутатки ще красят 47-ото Народно събрание, което трябва да започне работа до няколко дни. Голяма част от тях влизат от листата на "Продължаваме промяната" и неофициално в публичното пространство бяха наречени

Драго и София по-щастливи от всякога

Драго и София по-щастливи от всякога

Щастие излъчват Драго Симеонов и половинката му София Маринкова. Неспиращите папараци на "България Днес" уловиха журналиста и актрисата на обиколка из софийските улици, на която и двамата изглеждаха супер весели. Маринкова дори бе в закачливо яке с червени мотиви, вероятно заради идващите коледни празници

Фенки налазиха полицай

Фенки налазиха полицай

С новопридобитата си слава трябва да се справя Стоян Димитров. Полицаят, който стана известен в "Игри на волята", макар и с униформа, бе разпознат от свои почитателки. Те веднага обградиха мачото и го засипаха с въпроси, на които Димитров любезно отговори. Cнимки: България

Пет глигана повалени наведнъж

Пет глигана повалени наведнъж

Добра слука на дружинката в Кубрат  Дивите прасета са хванати в засада, пукотевицата е страшна  Не един, не два, а цели пет глигана успяват да повалят наведнъж смели ловци. Зрелищното постижение е на дружинката в разградското градче Кубрат, а историята се случва преди няколко дни. В местността Джапона в посока Глоджево кубратчаните

Вергов е спортяга

Вергов е спортяга

С бодра крачка и в добра кондиция обикаля из софийските улици Юлиан Вергов, установиха неуморните папараци на "България Днес". Обичаният актьор се беше барнал в спортен екип, напълно подхождащ на бързата му походка. Снимки: България

Най-коментирани

Топгримьор на война

Топгримьор на война

Цецо Андреев захапа Мис Бони, работел както преди двадесет години В поредна свада влязоха двама от най-известните гримьори у нас. За пореден път Цецо Андреев и Мис Бони се хванаха за гушите. Без ясна причина Майстора на четките, както се представя Цецо, пусна публикация по адрес на Бони. На стената си в социалната мрежа инстаграм Цецо

Любо посреща "Левски" без фенове

Любо посреща "Левски" без фенове

"Левски" ще гостува на "Царско село" без фенове в мача от 17 кръг на Първа лига, въпреки че "сините" се надяваха на подкрепа от привържениците. Това няма да се случи и утре на двубоя, който започва в 17,30 ч., потвърдиха пред "България Днес" от щаба на домакините. След като в България бяха въведени мерките срещи коронавирус

Яница се чуква с шотове на участие

Яница се чуква с шотове на участие

Алкохол съвместно с Биляниш  Фолкпевица поглъща спиртни напитки, пеньоар едва скрива дупето й  Фолкевицата Яница пие на сцената, казва си "наздраве" с фенове по сепаретата и едва прикрива дупето си. Лудата купонджийска вечер се случва в дискотека в Благоевград, където изпълнителката има съвместно участие с колежката си Биляниш

Пътищата към Витоша са затворени за коли без вериги и за градския транспорт

Пътищата към Витоша са затворени за коли без вериги и за градския транспорт

Пътищата към Витоша за затворени за автомобили без вериги и за градския транспорт, тъй като има снежна покривка между 30 и 40 см, каза Красимир Димитров, директор „Аварийна помощ и превенция“ към Столична община. По обяд вероятно ще бъдат обработени пътищата към планината и ще бъдат отворени отново. „В София повечето пътища са обработени

Блатечки е баща за пример!

Блатечки е баща за пример!

Баща за пример е Асен Блатечки. Актьорът чинно изчака сина си Борил пред училище, след което го хвана за ръка и в шеги и закачки го отведе вкъщи, забелязаха нетрепващите папараци на "България Днес". Снимки: България

Без фойерверки и пиратки в София

Без фойерверки и пиратки в София

Фойерверките и пиратките ще бъдат забранени в София. Това планира да гласува Столичният общински съвет. Ако идеята бъде приета, тя ще влезе в сила от следващата година. Причината за новия режим са многобройните оплаквания на жителите на София заради пускането на пиротехнически средства в кварталите по всяко време на денонощието

Боксьорът Кубрат Пулев: Бях на косъм да откажа боя за световната титла

Боксьорът Кубрат Пулев: Бях на косъм да откажа боя за световната титла

Точно преди боя с Джошуа всички се заразихме с COVID, не казахме на треньора, той като разбра, напусна Кубрат Пулев се завърна на ринга с гръм и трясък. Той нокаутира ММА легендата Франк Мир в първия рунд по време на историческото шоу Траяд Комбат. Кобрата спечели пояса на организацията в тежка категория

Лионел Меси взе за 7-и път "Златната топка"

Лионел Меси взе за 7-и път "Златната топка"

Звездата на "Пари Сен Жермен" Лионел Меси е носител на най-престижното индивидуално футболно отличие - "Златната топка", за 7-и път. Годината не беше особено успешна за аржентинеца, но специалистите смятат, че гласуващите са направили реверанс към десетката заради спечелената Копа Америка. Това бе първият трофей с националния отбор за мъже

Чернокопът изяде шарана за Никулден

Чернокопът изяде шарана за Никулден

Традиционната риба за празника по-скъпа от миналата година Цацата и сафридът с най-ниски цени - 2-3 лева за килограм  Чернокопът измества шарана за тазгодишния Никулден, показа проверка на "България Днес" в рибни борси в страната. Причината е, че шаранът е поредният хранителен продукт, който отбелязва значително нарастване в цената

Предупредителен жълт код за силен вятър и сняг за 19 области на страната

Предупредителен жълт код за силен вятър и сняг за 19 области на страната

Националният институт по метеорология и хидрология (НИМХ) издаде за днес предупреждение от първа степен - жълт код, за 19 области на страната. Жълтият код е за силен вятър и за валежи от сняг, а в западната част от Горнотракийската низина - от дъжд и сняг. Това се посочва в картата с предупредителните кодове за опасните метеорологични явления

Блатечки е баща за пример!

Блатечки е баща за пример!

Баща за пример е Асен Блатечки. Актьорът чинно изчака сина си Борил пред училище, след което го хвана за ръка и в шеги и закачки го отведе вкъщи, забелязаха нетрепващите папараци на "България Днес". Снимки: България

Лионел Меси взе за 7-и път "Златната топка"

Лионел Меси взе за 7-и път "Златната топка"

Звездата на "Пари Сен Жермен" Лионел Меси е носител на най-престижното индивидуално футболно отличие - "Златната топка", за 7-и път. Годината не беше особено успешна за аржентинеца, но специалистите смятат, че гласуващите са направили реверанс към десетката заради спечелената Копа Америка. Това бе първият трофей с националния отбор за мъже

3020 новозаразени с COVID-19, починалите са 224

3020 новозаразени с COVID-19, починалите са 224

3020 са новозаразените с коронавирус за последните 24 часа. Това са 8,26 % от тестваните. От тях 82,72% са неваксинирани, сочат данните на Единния информационен портал. Направените тестове за последните 24 часа са общо 36 559. Починалите са 224 души, от тях 91,52% не са ваксинирани. Общо починалите са 28 325

Адел оглави за трети път класацията на "Билборд" за албуми

Адел оглави за трети път класацията на "Билборд" за албуми

Певицата Адел оглави класацията на "Билборд" за албуми за трети път в кариерата си, съобщи сайтът на изданието, цитиран от БТА. Британската изпълнителка покори върха с новия си албум "30". От тавата за периода на отчитане са продадени 839 000 еквивалентни единици. Това прави "30" албума с най-високи едноседмични продажби за годината

Проф. Кантарджиев: Омикрон се разпространява бързо, да се затегне контролът по границата

Проф. Кантарджиев: Омикрон се разпространява бързо, да се затегне контролът по границата

Не е нужно да плашим хората с варианта омикрон, но той се разпространява по-бързо от останалите, каза проф. Тодор Кантарджиев по bTV. Този щам за седмица се е появил от Ботсвана в ЮАР и вече има единични случаи в Белгия, Великобритания, Германия, Чехия. Според проф. Кантарджиев трябва да се вземат мерки - да се затегне контролът по границите

Собственикът на "Беса транс" е пътувал с групите туристи в Истанбул

Собственикът на "Беса транс" е пътувал с групите туристи в Истанбул

"Аллах да вкара починалите в рая!", написа собственикът на туристическата компания "Беса транс" Беким Хаджиу, чийто автобус катастрофира на АМ "Струма". От написаното става ясно още, че самият той е бил част от една от туристическите групи, заминали за Истанбул, предава БНТ. "Аллах да изпрати в рая загиналите. По-скорошно оздравяване на ранените

Птици в двигателя върнаха самолет на "Луфтханза" от пистата на летище София

Птици в двигателя върнаха самолет на "Луфтханза" от пистата на летище София

Самолет на немската авиокомпания „Луфтханза“, който е трябвало да излети в 7:00 часа от Терминал 2 на летище София, се е принудил да се върне обратно от пистата заради птици, които са влезли в двигателя.  Пилотът е обяснил на пътниците, че три птици са ударили самолета. Имало е повредена перка.  Всички пасажери са пренасочени за други полети

Кубрат Пулев нокаутира американец още в първия рунд в новия формат "Триадна"

Кубрат Пулев нокаутира американец още в първия рунд в новия формат "Триадна"

Кубрат Пулев спечели първия си бой в новия формат "Триадна" , като нокаутира Франк Мир в последната секунда на първия рунд на галата в Тексас, организирана от "Трилър". Българинът, който е двукратен претендент за световната титла при супертежките, започна от самото начало да вкарва тежки удари в главата и тялото на съперника

Журито се провали - Тото се показа под маската на Камъка

Журито се провали - Тото се показа под маската на Камъка

Във финалния сблъсък тази събота в шоуто "Маскираният певец" се оказа, че зрителите на "Нова телевизия" най-слабо са подкрепили Камъка. От костюма се показа Тото от "СкандаУ". Журито следователи: Марта Вачкова, Алекс Раева, Владо Пенев и Азис, не познаха кой се крие под маската. Техните предположения бяха за актьорите актьорите Александър и Наум

Външно препоръча да не се пътува до южна Африка

Външно препоръча да не се пътува до южна Африка

Министерството на външните работи препоръча да се избягват пътуванията до Южна Африка заради новооткрития вариант на коронавируса Омикрон. "По информация на посолството ни в Претория заради новооткрития вариант на COVID – 19 - Омикрон голяма част от авиокомпаниите, които оперират от и до Република Южна Африка и страните от региона като Ботсуана