Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10424588 www.bgdnes.bg

Шампионът с "Орлите" Урош Голубович: "Цървена звезда" има слабо място!

"Цървена звезда" има слабо място и това е липсата на скорост при играта в защита. Това може да бъде използвано от "Лудогорец" и ако българският отбор изиграе добре картите си на "Мала Маракана", може да си тръгне с добър резултат." Това заяви специално за "България Днес" бившият вратар на "орлите" Урош Голубович пред "България Днес" преди решаващото гостуване на нашия шампион в турнира Лига Европа. Мачът е в четвъртък от 19,45 и ще бъде предаван пряко по "Би Ти Ви Екшън". "Лудогорец" е на последното място в групата със само една спечелена точка. Но победи в последните два двубоя срещу "Цървена звезда" и "Мидтиланд" може да пратят българския шампион на трето място в крайното класиране и да му осигурят участие напролет в Лига на конференциите.

"В състава на "Звезда" има технични играчи, но ако "Лудогорец" им се противопостави с висока преса и бързи атаки, ще има своите шансове - категоричен е Голубович, който има шампионска титла с "орлите". - В сръбското първенство "звездашите" не са пресирани от съперниците. Същото важи и за мачовете, които "Лудогорец" играе в българската Първа лига. Ако "орлите" успеят да организират натиск, това ще им помогне да влязат добре в двубоя. Очаквам открит футбол, защото и двата отбора ще търсят победата. "Звезда" се бори за първото място, а "Лудогорец" да играе в евротурнирте и през пролетта. Все още не е ясен съставът на българския отбор, но ако Кирил Десподов и Текпетей са здрави и играят, могат да помогнат много със скоростта си в атакуващ план."

"Цървена звезда" беше наказан да играе без публика в мача срещу "Лудогорец", но получи разрешение от УЕФА на трибуните да бъдат допуснати само организирани групи деца с придружител. Очаква се над 10 000 ученици да бъдат на стадиона и да подкрепят "Звезда".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама