Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10426912 www.bgdnes.bg

Ивайло Калоянчев с четвърто внуче

Няма по-голямо щастие от децата, казва актьорът

Ивайло Калоянчев стана дядо за четвърти път. Наследникът на легендарния Георги Калоянчев, който също като татко си е успешен актьор, прелива от щастие заради новото внуче.

"Преди десетина дни се роди второто дете на малкия ми син Валентин. Кръстиха го Стефан. Бебето живее при мен с родителите си, но все още ме е страх да го пипна. Любувам му се от разстояние", сподели артистът от Сатирата и Дупнишкия театър.

Реклама

Миналата година на 24 август на актьора се роди третото внуче - Алиса. Детенцето бе второ за сина му Георги, който има по-голямо дете - също Георги. Другият му син – Валентин, има момче – Алекс, и сега второто - Стефан.

"Имам трима синове - двама мои и един доведен. Първият се занимава със спортна журналистика, вторият с бизнес с парфюми, третият завърши като музикален продуцент. Живея с малкия си син и децата. Големият идва, средният и той идва, а майка ми е обгрижена от всички нас - децата й", обясни още актьорът. Жената на Ивайло Калоянчев от години работи като мениджър на събития. Тя беше тук за повече от година, но пак си замина. "Сложно е по време на пандемия - както професионално с представленията ни, така и в личния ни живот", казва Калоянчев.

На актьора, израснал зад кулисите на Сатиричния театър, му е лесно да стъпи на неговата сцена. За него големите са като роднини. Никакъв стрес или респект. Че и защо? Седял им е в скута. Нормално е да излезе с тях на сцената и да се чувства добре. "Тъжно ми е, че баща ми го има във филмовите ленти, но ролите му в театъра няма как да бъдат видени. Няма записи. Театърът е мимолетно изкуство, а тогава технологиите не са това, което са сега", сподели още Калоянчев.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама