Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10439946 www.bgdnes.bg

Мъри Стоилов готов да продава играчи за спасението на "Левски"

Наставникът на "Левски" Станимир Стоилов изрази притеснението си относно финансовото състояние на клуба. Специалистът заяви, че е готов да играе само с юноши, а всички останали футболисти да бъдат продадени, за да се спаси отбора. Мъри е на мнение, че изчистване на настоящите задължения е "мисия невъзможна и това може да се окаже доста фатално".

"Много са стряскащи за клуба тези суми, които се дължат и към момента някои от задълженията са непосилни. Допуснати са много грешки и ние като ново ръководство не трябва да ги допускаме отново. Дано се намери някакво решение да се изчистят тези задължения, но на този етап според мен е мисия невъзможна и може да се окаже доста фатално.

Реклама

Аз съм готов за това, че може да има изходящи трансфери. Най-важно е спасението на Левски, а то на първо време минава през финансовото стабилизиране. Ако трябва всеки ще бъде продаден, към който има интерес и ще играем с юношите. За мен е важно спасението на "Левски" и не ме вълнуват толкова резултатите. Всеки един наш играч е на пазара и всеки може да го купи", заяви Стоилов.

Все пак Стоилов призна, че се работи усилено по селекцията през зимата, но все още няма постигната договорка с трети нов играч. До момента на "Герена" пристигнаха националът на Гамбия Ноа Сонко Сундберг и бразилецът Цунами.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама