Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10444974 www.bgdnes.bg

5 бона премии в "Лудогорец" за ЦСКА

Двойни премии ще получат играчите на "Лудогорец" при победа над ЦСКА-София днес. "Орлите" посрещат "червените" от 17,15 ч. в Разград.

Ръководството на шампионите е удвоило премиите на футболистите заради важността на мача. Така при успех над "армейците" играчите ще получат по 5000 лв.

Реклама

"Лудогорец" е първи в класирането с 33 точки. При победа над ЦСКА-София разградчани ще се откъснат със седем точки на върха. Обратно, при успех на "червените" те ще скъсят дистанцията до само една точка.

Футболистите на Станислав Генчев записаха две поредни загуби през последните дни. Първо паднаха от ЦСКА 1948 с 0:2 в Първа лига. След това "Цървена звезда" ги изхвърли от евротурнирите през пролетта, след като ги надигра с 1:0. И в двата мача "орлите" почти не създадоха положения пред противниковата врата. Именно головата немощ в последно време се явява най-големият проблем пред тима.

Нападките между "червения" и разградския лагер преди мача продължиха и вчера. Изпълнителният директор на "Лудогорец" Ангел Петричев скочи на Алън Пардю. Причината е интервю на техническия директор на "армейците" пред английските медии. В него той изрази недоумение как собственикът на "орлите" Кирил Домусчиев може да е такъв и на компанията, която държи телевизионните права за българския футбол.

"С изненада прочетох изказванията на г-н Алън Пардю пред английските медии и твърдението му, че собствениците на "Лудогорец" притежават телевизионните права за българското първенство - обяви Петричев. Едва ли заради норвежкия студ, по-скоро заради дългия престой в българската футболна действителност г-н Пардю влиза в ролята на глашатай на неистини. Безспорен факт е, че телевизионните права са собственост на "Нова бродкастинг груп" от доста време и колкото пъти да се повтаря лъжата, че братя Домусчиеви имат нещо общо, то няма да стане истина. Г-н Пардю би трябвало добре да знае, че титлата ще се реши на терена, където се вижда работата на футболните хора, към които и той се числи. Всичко останало е замазване на очите на публиката. Дали, когато ни го презентираха за треньор на "Лудогорец", г-н Пардю е имал проблеми с телевизионните права?"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама