Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10491971 www.bgdnes.bg

Орлин Горанов с жесток зъбобол на коледния концерт в НДК

Забравиха музиката за Маргарита Хранова

Веско Маринов изпоти танцьорките, Васко Найденов пререди колегите си

Болка от прясно изваден зъб е измъчвала Орлин Горанов по време на големия коледен концерт в НДК, научи "България Днес".
Поп звездата е помолил организаторката на събитието Искра Радева да изпее само една от предвидените три песни, защото през целия ден се е чувствал зле. Тя обаче го убедила да излезе и изпее две заради големия интерес на публиката.


"Как ще се показвам така на сцената с отекла буза?", вайкаше се преди началото на 25-ото юбилейно издание на събитието изпълнителят на "Вървят ли двама".

Реклама


В крайна сметка се стигнало до компромисен вариант прожекторите да осветяват повече едната страна на лицето му, а другата да остава в лека сянка.


Малък конфуз предшества сценичната поява на Маргарита Хранова. Насред аплодисментите на публиката естрадната легенда се провикна:"Здравейте, но къде е музиката?". Оказа се, че музикалният съпровод не е бил пуснат, но фалстартът беше загладен начаса.
Хранова е отказала услугите на гримьорите на бенефиса и след репетицията е побързала да се прибере у дома, за да си направи сама макиажа, научи "България Днес". Това решение на певицата не е обидило топгримьора на звездите Борислав Соколов - Мис Бони, който беше неотлъчно с ководещия на концерта Драго Драганов. Пред "България Днес" телевизионерът довери, че скоро стартира ново шоу по БНТ, а по Коледа и Нова година имал поредица участия в Бургас.


Паметта подведе Михаил Белчев, който преди месец отпразнува с голям концерт 75-ия си рожден ден на същата сцена. Трогателно подкрепян от съпругата си Кристина, той се оттегли от сцената след изпълнението им на "Късна любов" с репликата, че с Хайгашод Агасян са го написали през 1985 г. "Не,Мишо, през 1981-ва", поправи го организаторката на бенефиса Искра Радева. Актрисата блестеше с ослепителна бяла рокля и изглеждаше почти безплътна заради свалени близо 10 килограма след тежко прекаран COVID.


Нов ред в сценария на коледното шоу е успял да наложи в последния момент Васил Найденов, разбра "България Днес". Поп легендата е "прередил" някои от участниците заради други ангажименти същата нощ.
Веселин Маринов пък този път успя да изпоти танцьорките от балет "Веда Джуниър". Кръшните момичета едва смогваха да следват устрема на певеца. Изпълнителят на "Горчиво вино" изглеждаше по-темпераментен от всякога в чест на юбилея на звездното събитие.
На морскосиньото в сценичния си тоалет беше заложила Катя от "Ритон". Още на репетицията обаче тя се разсърдила на съпруга си Здравко, защото си позволил да пуска шеги пред екипа за новия им басейн.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама