Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10524128 www.bgdnes.bg

Мишето доведе зет на Бони

Фолкфуриите празнуват заедно с новото гадже на Миа

Зет като мед има фолклегендата Бони. Певицата се запозна с новото гадже на дъщеря си Михаела. Това стана навръх 19-ия рожден ден, който Мишето отпразнува заедно с майка си Бони и новото си гадже. Фолкфуриите имат рожден ден през няколко дни и решиха да съберат най-близките си приятели на звезден купон в столична кръчма. Именно на него Мишето реши да се появи с изгората си. Мистериозният младеж, който никак не прилича на чалгар, беше неотлъчно до красивата брюнетка.

Проверка на "България Днес" показва, че избраникът на Мишето обича конната езда и никак не е на ти с попфолк културата. Въпреки това той търпеливо изслуша всички чалга хитове, които Бони и щерка й изпяха. След тях с микрофона в ръка се озоваха Тони Стораро, а по-късно и Малина. Нямаше как, новият зет на Бони трябваше да покани рожденичката на танц. И така по средата на дансинга Мишето танцува в прегръдките на дългокосия си русоляв любим, а певиците отправяха цяла вечер специални поздрави за влюбената двойка.

Кой е младежът, откраднал сърцето на красивата Михаела, остава загадка. Дали той ще се покаже под светлините на прожекторите, също не е ясно. Едно е сигурно - Миа, както е артистичният псевдоним на дъщерята на Бони, се чувства безкрайно щастлива.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама