Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10526060 www.bgdnes.bg

В украинския Днипро "Златна лъвица" е готова за Коледа

Лора Китипова украси елхата, разхожда се сред лебеди

Нетърпелива за коледните празници е националната състезателка по волейбол Лора Китипова. "Златната лъвица" показа, че вече е украсила елхата в очакване на светлите християнски дни. Навсякъде е закичила коледни лампички, а под коледното дръвче е поставила джудже. Лора показа как се разхожда край красиво езеро, пълно с плуващи лебеди и гъски.
30-годишната чаровна старозагорка е плътно до своя приятел Генчо Симеонов.

Китипова и волейболният рефер се сгодиха през миналата година и оттогава живеят заедно. С тях е и кучето им - английският булдог на име Грут.
"Любовта е във въздуха. Коледа идва скоро, нямам търпение", признава Лора от далечния украински град Днипро. Там тя играе за местния отбор "Прометей", където треньор е бившият национален селекционер Иван Петков, а нейни съотборнички са българките Нася Димитрова и Жана Тодорова.
През тази година Китипова бе една от героините, които завоюваха за България титлата в европейската Златна лига по волейбол. "Лъвиците" спечелиха убедително и предварителната си група на европейското първенство със серия от победи, но изненадващо отстъпиха от Швеция на осминафинала. Все пак те единодушно бяха определени за най-големите красавици на спортния форум.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама