Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10640423 www.bgdnes.bg

Деян Донков получавал предложения от мъже!

На този етап ги отказвам, казва популярният актьор

Интересно признание направи един от най-харесваните актьори у нас. Деян Донков разкри:

"Получавал съм неприлични предложения от мъже! На този етап ги отказвам."

С усмивка на лице звездата на Народния разказва в ютуб предаването "Сами в бара", че освен атака и намеци от нежния пол често е обект на фантазия и сред мъжете. Динката шеговито признава, че ги отбива, като не уточнява кога, как и къде се случват подобен тип предложения към него. Едно е ясно - Деян Донков от години е обект на сексуалните фантазии на голяма част от българките. Макар да е сериозно обвързан с актрисата Радина Кърджилова, която го дари с двама синове, Динката продължава да е атакуван от луди по него фенки.

Радина от своя страна проявява толерантност и осъзнава, че това са рисковете на известността. Самата тя разказва неотдавна, че също често получава предложения от мъже чрез социалните мрежи.

Реклама

"Когато Донков остарее още малко и искаш да го смениш, те взимам", пише й омаян от нейния чар почитател, докато Кърджилова културно пренебрегва подобни неподходящи закачки.

Двамата са повече от щастливи да са заедно и нямат никакво намерение да търсят друг човек за партньор, категорични са всички, които познават звездната двойка.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама