Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10647597 www.bgdnes.bg

Три рекорда за "Гинес"готви Човека паяк

Жени от военновъздушните сили ще правят фурор във въздуха с хеликоптер, самолет и балон

Жени военослужещи ще направят поне три световни рекорда във въздуха за "Гинес" на първия по рода си Женски форум.

Реклама

Събитието се организира у нас от Човека паяк Иван Кристоф до броени дни, а след това със заявка и за изложението Дубай Експо 2020, което се провежда до края на март.

Един от рекордите ще бъде за най-дълго спускане и изкачване от хеликоптер. Кристоф вече го е правил у нас и в Канада, влизайки в "Гинес", а сега е ред на българските дами да покажат своята мощ и сила пред света.

Новината сподели пред "България Днес" самият Иван Кристоф, който от седмици насам организира в почти безсънни дни и нощи мащабния проект.

"Сформирал съм екип от професионалисти, като три доказани лекарки ще помагат за подготовката, наблюдението и възстановяването на дамите, които ще участват в рекорда. Самите те са от състава на военновъздушните сили. Жени с пагон от първа военна линия ще бъдат в ядрото", каза още пред вестника Човека паяк.

Кристоф е фокусиран в създаването на серия от специални събития с новаторство и първи по рода си иновационен форум, който ще се развие на няколко етапи и фази.

"Ще надскочим себе си с всяко новаторство с ключови послания за света, които да ни позиционират като "България - първа в света". Затова смятам като български кавалер да дадем преднина на жените и в първия български "Полет на иновациите", създавам платформата и организирам първия в света Женски форум, с който може да се постигнат няколко световни рекорда във въздуха. Това ще е форум за интелигентните, силните, почтените, влиятелните, знаещите и можещи български жени, които могат да дадат един нов тон за развитието на България с каузата "Обединени за България", добави Човека паяк.

Освен рекорди с хеликоптер Иван Кристоф предвижда зрелищни демонстрации със самолет, балон, парапланер, мотопарапланер и мотоделтапланер.

Реклама
Реклама
Реклама