Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10648684 www.bgdnes.bg

Мария чукна 40 г. с подарък за поне 500 бона

Певицата се похвали с ново лъскаво возило

Чисто нов тузарски автомобил получи Мария за своя 40-и юбилей.
Певицата получи изненадата от Миро. Без да очаква, той й подари последен модел "Бентли". Според запознати цената на подобен автомобил е не по-малко от 500 хил. лева, но в зависимост от екстрите, които има, може да достигне и до много по-колосални размери.

Мария само загатна пред феновете си каква е колата, като не уточнява подробности за екстрите, които возилото притежава. Едно е ясно, автомобилът е изключително мощен, точно такъв, какъвто чалга звездата харесва. Експайнерката има афинитет към скъпи и мощни коли, като често добавя по един такъв към автопарка си.

Реклама

Цветът на новия автомобил наподобява цвят на шампанско, а двойката го поля с по чаша от пенливата течност. Освен с подарък Миро зарадва своята съпруга и с изненада в дома им - букет червени рози и листа от цвета им, които оформят сърце и първите букви от имената им. Разбира се, не липсват и свещи, за да бъде романтиката още по-голяма.


Миро и Мария преди дни се прибраха от своя меден месец. Младоженците прекара празниците в Германия при семейството на сестрата на Мария. Двете са изключително близки, а пандемията ги принуди да не се виждат толкова често, колкото преди.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама