Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10649158 www.bgdnes.bg

Българският Хълк тренира змии

Завръща се ударно в "България търси талант"

Дресира питона Силвестър Сталоун, игуани и папагал

Българският Хълк тренира змии!

Самородният талант Щерю Щерев от Пещера, който на два пъти направи фурор в "България търси талант" с превъплъщенията си прочутия филмов герой и световната кинозвезда Стивън Сегал, се завръща ударно в телевизионното риалити. Сега охранителят в местния винпром се е заел с нова и още по-тежка задача - да дресира домашния си питон Силвестър Сталоун, двете женски игуани Анджи и Жожетка, както и говорещ папагал, който скоро ще купи.

Идеята на риалити звездата е армията от домашни любимци да изпълняват чинно неговите команди, а Щерю да се превърне в царя на екзотичните животни в България.

Реклама

"След работа се заемам с любимите ми животни вкъщи и тренираме различни упражнения и движения. Подавам ръка на питона бавно и без резки движения, а той вече знае, че трябва да пропълзи по нея и да се увие около врата ми. Гушкам си го, целувам си го, показвам му как да се движи, накъде да тръгва и какво да прави", споделя пред "България Днес" мъжът и добавя, че купил влечугото през лятото за 250 лв. от зоомагазин в София.

Всекидневни занимания най-желаният ерген в Пещерско отделя и за женските си игуани, които са много послушни и изпълнителни.

"Когато наклоня глава наляво, и те си нагланят главичките. После надясно - и те така. Оварям уста, затварям, въртя глава в кръг и всякакви други изпълнения, които животинките повтарят след мен. Ще има и още много", повдига завесата на учебните занятия с тварите вкъщи Щерю, който по-рано си татуира логото и надписа на "България търси талант".

Щерю Иванчев от Пещера хвърли в невиждана еуфория зрители и жури на риалити формата в последното му издание. Докато в предходния сезон колоритният мъж влезе в ролята на анимационния герой Хълк, след това охранителят се представи на сцената като българския еквивалент на Стивън Сегал.

"Само Чък Норис е по-силен от мен! Сега се готвя за "Фермата" и тренирам, цепейки огромни дърва всеки ден", сподели тогава пред вестника българският Хълк.

Катето Евро, Славена Вътова, Любен Дилов и Ицо Хазарта се забавляваха от сърце на изпълненията на Щерю, който размята пред тях с бойни хватки макети на бандити в стил истинския Сегал. Мъжът демонстрира мускули и пози, които спечелиха усмивките на публиката. С три положителни вота и един отрицателен журито пусна Щерю Сегал напред в шоуто.

Реклама

След емблематичното участие на пещереца в риалити формата той запретва ръкави за нови предизвикателства. Освен на кастинг за "Фермата" Щерю се готви и за участие в "Гласът на България", където да плени жури и зрители с едно от златните изпълнения на сръбската фолклегенда Миле Китич.

"Имам желание във всяко едно развлекателно предаване да участвам. Аз съм роден да правя шоу и да забавлявам зрителите. Нека ми се обадят и от "Комиците", а дотогава вече ще съм станал царят на екзотичните животни", сподели пред "България Днес" Щерю.

Афинитет пещерецът има също към "Забраненото шоу на Рачков" и това на Цитиридис.

"Мога да създавам емоции, забавление и добро настроение", категоричен е пред вестника Иванчев, който все още няма дама до себе си и търси истинската любов.

Реклама
Реклама
Реклама