Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10685062 www.bgdnes.bg

Секси тенисистка изкушава "Лудогорец"

Свалки в Турция

Футболисти търсят къде е терасата на Юлия Стаматова

Считаната за една от най-сексапилните тенисистки у нас Юлия Стаматова изкушава футболистите на "Лудогорец" в Турция. Палавата софиянка участва на турнир на червени кортове в курорта Анталия, но спи в намиращия се в съседство град Белек, където футболните шампиони карат подготовка.

От няколко дни Юлето провокира с интересни кадри от терасата на хотела си. Тя е по спортно, впито по нея клинче. В по-топлите дни тенисистката дори си прави слънчеви бани по бански. Изгледът от стаята й е към преградна зелена градина с палми. Някои от звездите на "орлите", които са последователи на Стаматова в социалните мрежи, тръгнали да я издирват, за да я зърнат във времето за почивка. 28-годишната красавица няма половинка до себе си, откакто се раздели с бившия вече футболист на "Лудогорец" Абел Анисе. Кандидати за сърцето й не липсват, но засега тя не откликва на офертите.

Реклама

Най-секси тенисистката би шута на Анисе точно преди 3 години. Връзката между двамата продължи малко повече от 2 години и бе изключително буреносна, премина през куп раздели и събирания. Сега всичко е счупено завинаги, а Юлето не иска и да чуе за колоритния играч от остров Мадагаскар. Преди връзката си със Стаматова, докато играеше в ЦСКА, Абел често бе забелязван по дискотеките в Студентски град.

"Абел е уникален човек и страхотен спортист. Много сме щастливи заедно!", обяви Стаматова през 2016 година. "Гледала съм на живо негови мачове, разбира се, както и той - мои. И преди съм обичала да гледам хубави футболни мачове. Сега съм фен единствено на "Лудогорец" и Абел", твърдеше Юлето. Очевидно сега съдбата отново събира тенисистката и "орлите" на едно място.

Стаматова се класира за втория кръг на турнира в Анталия (Турция) с награден фонд 15 хиляди долара. Поставената под номер 3 в схемата българка победи шведката Кайша Першон, която участва с "уайлд кард", с 4:6, 6:2, 6:1. Същевременно още три наши тенисистки преодоляха квалификациите и ще участват в основната схема на турнира. Това са Беатрис Спасова, Габриела Михайлова и Михаела Цонева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама