Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/10690174 www.bgdnes.bg

Отвлеченият Валентин: Полицейски син снима как ме бият

Отвлеченият и малтретиран на връх Нова година Валентин дал нови разкрития и твърди, че повече от двама са замесени в неговия случай.

Похищението се разигра на 1 януари т.г. в Своге. Тогава 21-годишният младеж бе държан насила от 4 сутринта до 1 следобед от няколко местни момчета. Те го бият с тупаници и го налагат с водопроводна тръба. Нападателите го завързват с кабел, обаждат се на майката му и искат откуп, "за да не бъде убит синът й". Жената разполагала само със 100 лева, които дава на един от похитителите в района на жп гарата в Своге.

Реклама

Малтретираният младеж Валентин говори пред bTV, че е бил принуден да каже, че само двама са го били, а единият е неговият приятел Петър. "Реално ме би стопанинът на къщата Емил заедно с още двама, а син на полицай засне клипа", категорично е момчето. Според близки на задържания Петър - той под силен натиск е отишъл да вземе откуп от майката на Валентин, но не е участвал в побоя.

След като е пуснат, битият младеж заедно с майка си е подал жалба, че има още участвали в побоя. По думите му последвали заплахи от полицията. Валентин е извикан в полицията за разпространение на наркотици, но отрича да продава дрога.
Към момента двама обвиняеми са задържани за постоянно в ареста, предстои полицията да разследва и да установи другите замесени.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама