Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/10723428 www.bgdnes.bg

Гей афера тресе Сърбия

Гей афера в сръбския футбол тресе обществеността в западната ни съседка. Става въпрос за двама играчи, които са бисексуални, съобщава "Курир".

И двамата крият като крак на змия склонността си към един и същи пол, а за параван служи фактът, че се представят публично като примерни, семейни хора. Но това не е всичко. Единият от години е в схемата със сина на собственика на голяма фирма, който също се занимава с футбол.

Реклама

Този гей любовен триъгълник беше разобличен от съпругата на един от футболистите, когато случайно попаднала на техните съобщения при съвместно пътуване както в Instagram, така и в мобилните приложения Viber и Vocap.

Този сексскандал между двама спортисти и син на бизнесмен е по-голям от всяка афера, за която е писано досега. И тримата в обществото се преструват на други, уж страхотни съблазнители, но всъщност сексуално се задоволяват взаимно. Едната от жените на играчите знае, че има връзка с бисексуален, а за другата не е сигурно. Тази, която е наясно със сексуалността на мъжа си, не обръща внимание на това и двамата живеят повече от охолен живот, а и се хвърлят в различни връзки, когато им се отвори възможност. Начинът, o който те наистина живеят и как се представят публично, е различен от небето до земята, казва източник на изданието. Според него всичко започнало, когато синът на неразкрития още бизнесмен предложил на футболист, с когото се сближил чрез приятел, да опитат секс.

Другата измамена съпруга научила шокиращата новина наскоро. Всъщност гей тройката се криела доста успешно и никой от съотборниците и приятелите им не подозирал. Имената на участниците в скандала все още не се разкриват, но и това ще стане скоро, обещават от "Курир".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама