Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11204957 www.bgdnes.bg

COVID-19 погуби олигарха на Венета от "Ергенът"

Милионерът трябвало да финансира идеи на русокосата фурия

Коронавирус е погубил олигарха на Венета от "Ергенът". Най-колоритната участничка в култовото риалити останала без милионер до себе си, след като пандемията се оказала фатална за него.

Това споделиха пред "България Днес" приятелки на русокосата фурия, която продължава битката за сърцето на Виктор с останалите претендентки. Именно съкрушителната загуба на мастития бизнесмен провокирала по-късно 31-годишната мацка да се запише на кастинг и да открие отново любовта, па макар и в телевизионен формат.

Реклама

Костова е родом от Дупница. Завършила е фармация, с което изключително се гордее. Работи като търговски представител в компания за пробиотици.

Във визитката си казва, че обича да общува, а най-силното й качество е, че умее да се забавлява и с лекота приковава вниманието върху себе си. Голямата болка в живота на Венета е, че е изоставена от майка си на деветгодишна възраст.

Търси точно определен тип мъж - обгрижващ и романтичен. Влюбила се във Виктор още когато го видяла по телевизията, и е готова на всичко, за да го спечели.

В шоуто Венета Костова си спечели славата на най-ярката и разкрепостена участничка, а заради любовта си към виното и фриволното поведение с Виктор се превърна в атракция за зрителите.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама