Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11422294 www.bgdnes.bg

Нов мъж прегръща щерката на Христо Сираков

Ана-Мария смени гаджето, вече люби англичанин

Дъщерята на Христо Сираков върви смело по любовните стъпки на баща си.

Анна-Мария също започна да сменя мъжете, както баща й жените. След като преди две лета дъщерята на Сираков се наслаждаваше на любовта на снажен италианец, сега Анна-Мария е с ново гадже.

Този път наследницата на Стоте манекенки си хвана англичанин. Фредерик е маркетинг директор на лондонска рекламна агенция. Новата звездна двойка вече е достатъчно наясно с отношенията си, за да започне спокойно да ги афишира.

Реклама

Анна-Мария сподели кадри от романтичната почивка с Фредерик. Двамата бяха заедно в Италия по случай католическия Великден. Сиракова и бизнесменът се насладиха на красотата на Флоренция, където Анна-Мария живее през последните години. От снимките става ясно, че дъщерята на Сираков е изключително щастлива и спокойна. 24-годишната мадама циркулира между Великобритания и Италия, а според близки до нея тя е зарязала живота на Апенините заради Фредерик.

За Анна-Мария това е втора сериозна връзка. През лятото на 2020 г. тя да сподели, че има мъжко присъствие в живота й, отново чрез социалните мрежи.

Българският Хю Хефнър има три деца от две жени. Припознава дъщерята от предишен брак на първата си съпруга Мария. Момичето се казва Деница и днес е на 35 г. Мария му ражда Анна-Мария. Тя се дипломирала Университет в Лондон. Сираков има и син на 17 години от втората си жена - манекенката Ирен Онтева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама