Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11544967 www.bgdnes.bg

Участничките в "Ергенът" не взели хонорар

Само Виктор и Наум получили пари за шоуто

Нито един стотинка не са получили 22-те участнички в "Ергенът". Това твърди една от дамите, която се бори за сърцето на Виктор Стоянов - Виктория Капитонова.

Рускинята сподели, че само Ергенът и водещият Наум Шопов са взели хонорар от продукцията. А за участничките е останала само славата.

Реклама

"Никоя от участничките не взе пари. Поне аз не получих. И другите дами така ми казват", сподели Капитонова.

Част от феновете на шоуто не вярват на думите на рускинята. Според тях момичетата са получили хонорар, за да сътворят цирка, който всички гледат.

"Виктория е права. Нито едно от момичетата не е получило хонорар за участието си в "Ергенът", обясни пред "България Днес" пиар мениджърът на Би Ти Ви Галина Джорева.

В същото време Капинотова се готви да пробие на... музикалната сцена. Рускинята, чиято звезда изгря в "Мастършеф", е тръгнала на уроци по пеене.

"Подготвям песен с една от участничките" - разкри Виктория и загатна, че парчето ще е дует с певицата Ева, която също бе част от шоуто.

Най-желаният ерген в България продължава да е вдъхновение за създаване на музикални хитове. Певицата от ромски произход Саша Рико възпя Виктор Стоянов в кючек. Парчето се казва "Ергенът", а самият той участва в клипа.

"Храни се със златна лъжица, а има мила душица. Радват му се дори непознати, а живее в палати", припява ромската перла Саша Рико, докато Виктор обгрижва момичета, които кани на вечеря.

Реклама
Реклама
Реклама