Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11555587 www.bgdnes.bg

Певец атакува Беки Варди

Колийн Рууни вади Питър Андре за свидетел

Ребека Варди, съпругата на звездата на футболния "Лестър" Джейми Варди, получи очакван удар в делото, което води с Колийн Рууни. Певецът Питър Андре най-после се включи като свидетел по скандала. Преди почти година г-жа Варди призна, че е имала любовни отношения с него през 2004 г. и че "имал малка чурка", а и бил неособено добър в леглото. "Изобщо не си струваше да бия път през цял Лондон и да плащам билети за транспорта", коментира тогава Беки.

Съпругата на Уейн Рууни съди вече втора година бившата си добра приятелка за това, че е изнасяла в жълтата преса нейни съкровени тайни. Варди отрича, разбира се, а в последните дни прехвърли вината върху личната си асистентка, която имала достъп до личните й акаунти. Цяла Англия се чуди на акъла на двете футболни съпруги, още повече че те вече похарчиха милиони лири за адвокати и съдебни разноски, а Колийн дори уволни първия екип прависти, защото й казаха, че делото е смехотворно и е обречено, тъй като няма неопровержими доказателства.

Реклама

Г-жа Рууни хвърли в съдебната зала и изказването на Беки по адрес на Андре, макар то да няма пряка връзка с делото, а просто за да докаже, че врагинята й е клюкарка. Изпълнителят не само че използва повода да се защити, ами и да се похвали. "Беше ми много трудно да си прехапя устните и да не коментирам глупостите на Ребека - обяви Питър Андре. - Всички, които са ме гледали в риалити формата "Аз съм знаменитост", видяха, че тя просто лъже. Това, което тя нарича "чурка", всъщност се превръща в дъб, но трябва да има жена, за която това да се случи."

Самата Ребека се разкая и призна, че е била принудена да изпусне грозната реплика. "В едно предаване с бързи въпроси ме "подхлъзнаха". Освен това съпругът ми не само нямаше нищо против да спомена тази история, ами дори искаше да се знае, че е повече мъж, отколкото Питър Андре", шикалкави г-жа Варди.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама