Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11564058 www.bgdnes.bg

Животни надъхват Росен Животното за дербито

Животни надъхват Росен Животното за неделното дерби с "Левски"! Лидерът на феновете на ЦСКА е на романтично приключение в Италия заедно със силиконовата си половинка Дари Калчева.

Двамата се впуснаха в приключение в сафари зоопарк и се насладиха на любовта на жирафи и зебри. В открития комплекс Животното кара кола, а през прозореца надничат различни животни. Свирепо изглеждащият Росен рядко се усмихва, но истински се умилява от жирафите и зебрите. Той и Дари нежно ги галят и хранят, позирайки за селфита. Самият прякор на Росен идва от любовта му към животните. Той дълги години отглежда различни кучета и не може без техните топли езичета. В момента той и Дари отглеждат малко кученце.

Реклама

Силиконовата бамбина е заедно с Росен Животното от дълги години и двамата вече са като семейство. Те живеят заедно в луксозен комплекс в полите на Витоша заедно с малкото кученце. Росен има син от друга връзка, докато Дари все още не е ставала майка. Преди да се обвърже сериозно с Животното, тя имаше взимане-даване с футболисти.

Най-известната връзка бе с бившия халф на ЦСКА Коста Янев. Дарина имаше афера и с ексвратаря на "Левски" и "Славия" Стефано Кунчев. Преди десетина години сексбомбата стана първа подгласничка на победителката в конкурса "Мис Силикон". Дари се гордее със своите над 1000 кубика импланти в гърдите. Тя е глезена от Росен Животното с мили жестове, въпреки че ултрасът далеч не изглежда от най-романтичните хора. Двамата редовно отскачат до различни дестинации за влюбени из Европа. Двамата обожават италианската храна и ресторанти и често се наслаждават на красотата на Апенините.

Животното се раздели с първата си жена, докато беше в затвора. Той лежа заради участие в организирана група за разпространение на наркотици. Малко след това започна връзката с Дарина. Днес той стои далеч от престъпния свят и по-скоро се изживява като улегнал семеен мъж. За сметка на това наскоро вече порасналият му син бе арестуван на Орлов мост заради нападение над случайни граждани.

След края на романтиката в Италия Росен Животното се гласи за битка по трибуните на стадион "Васил Левски" в неделя. Още в 7,30 ч., в деня на дербито, 150 фенове на ЦСКА се събират на "Армията". Те трябва да наредят хореографията в сектор "Г" на стадиона, а какво ще представлява точно тя се пази в строга тайна. За нея самите ултраси събраха над 20 000 лева. Феновете ще бъдат зорко следени от полицията, като особено ще се внимава за внасянето на пиротехника. В неделя София на практика ще бъде блокирана заради мача, за който всички 35 000 билета вече са изкупени. Униформените ще създадат буферни зони в столицата, за да не могат двете агитки да се засекат и да стигнат до сблъсъци помежду си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама