Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11593242 www.bgdnes.bg

Скандал с Бербатов на финала

Трудно намериха място на Митко във ВИП-а

Изнервеният кандидат за шеф на БФС се размина с Касабов, Маргина изгледа двубоя от ложите, Орешарски при "червените"

Скандал с Димитър Бербатов беляза финала за Купата на България между ЦСКА-София и "Левски". "Сините" триумфираха с трофея след успех с 1:0.
Грозната сцена с участието на голмайстор № в историята на националния отбор се разигра при влизането му на стадиона, видя единствено "България Днес". Бербатов бе посрещнат със скандиране на името му от феновете в сектор "А", но не особено приветливо от организаторите на финала от ПФЛ. Той тръгна да сяда на едно от централните места. В този момент изскочи човек от Лигата, който не искаше да му позволи да се настани. Последва кратка разпра с показване на поканите от страна на видимо изнервения Бербатов.

Реклама


В това време в ложата се появи и единственият представител на БФС на финала Михаил Касабов. Той и бившият нападател на "Манчестър Юнайтед" се разминаха безмълвни. В крайна сметка ситуацията с Бербо се уреди и той зае исканото място. До него по време на финала седеше министърът на спорта Радостин Василев.

В ложата на Националния стадион имаше и други интересни персони. Едно от централните места бе заел Николай Маринов - Малкия Маргин. Той бе в компанията на семейството, като жена му често правеше снимки с телефона.


Синът на бившия собственик на ЦСКА и "Левски" Васил Божков – Антон, също изгледа на живо финала. Той е запален привърженик на "червените" още от времето, когато баща му беше бос на "Българска армия". Антон бе в компанията на съпругата си Ива Софиянска-Божкова. Дъщерята на бившия кмет на София Стефан Софиянски е фен на "Левски".
Политическият елит на България този път пропусна големия финал. Единствено бившият министър-председател Пламен Орешарски бе заел място в трибуните.


Триумфът на "сините" донесе много радост не само на играчите на клуба, но и на техните близки.

Най-развълнувана бе дъщерята на Станимир Стоилов - Весела. Минути след победата над ЦСКА-София тя се хвърли в прегръдките на баща си и не сдържа сълзите си. Весела и майка й Мирена слязоха на терена след последния съдийски сигнал и се включиха в празненствата за спечелената Купа на България. Съпругата на Стоилов бе облечена с любимата си фланелка на "Левски".

Реклама
Реклама
Реклама