Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11601677 www.bgdnes.bg

Джулиана Гани: Съжалявам бившия си!

Злобата и завистта му към мен ще го разядат

"Съжалявам бившия си. Злобата и завистта му към мен ще го разядат."

Това сподели пред "България Днес" Джулиана Гани.

Силиконовата бомба е бясна от поредните твърдения, свързани с името й. Според Гани те идват от бившия й съпруг. Всекидневно блондинката с най-големия бюст в България чете "новини" в най-различни медии, които не отговарят на истината.

"Дори не искам да му изричам името. Затова го наричам бившия ми. Останал е кожа и кости. Постоянно мисли на коя медия да плати, за да ме изкарат лоша. Само че не осъзнава, че ми прави реклама така. Защото се говори отново за мен и новия ми мъж, а не за него. Жал ме е за бившия ми. Наистина", каза още пред вестника Джулиана.

Реклама

Гани затри изцяло бившия си. Преди седмици тя премахна татуировката, на която бе изписаното името на втория й мъж Илиян.

Съвсем скоро малката Джулка се завърна от поредната си романтична почивка с новото си гадже Теодор. Полицаят и една от най-красивите българки бяха на воаяж в Дубай. Новата звездна двойка обиколи пустинята около мегаполиса с АТВ. Посети и най-високата сграда в света - Бурдж Халифа.

Само след близо петмесечна връзка мачото и Гани не признават, но и не отричат слуховете за годеж и бременност на пловдивчанката. Влюбените демонстрират все по-голяма близост, като преди дни моделката купи на свое име луксозен имот в София, където смята да свие любовно гнездо с новата си тръпка.

"Засега няма да се женя", каза преди седмицата фурията.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама