Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11619827 www.bgdnes.bg

Ариа се завърна на сцената

След престрелката на Околовръстното

Без притеснения певицата забавлява цяла нощ феновете си

"Ще си пръснем панаира!"

С тази закана Ариа отиде на първия си музикален ангажимент след престрелката на Околовръстното.

Ексцентричната попфолк дива се появи на сцената в благоевградски клуб, където до малките часове на нощта забавлява феновете си. Макар участието й да беше заявено няколко седмици преди това, до последно не беше ясно дали чалгаджийката ще отиде да пее. Причината, разбира се, е стрелбата, в която участва свекър й. Цецко Йомов рани двама в опит да защити другия си син Тодор. Имената на Ариа и Георги Йомов също бяха замесени в крими свадата, а самата певица се покри след инцидента.

Реклама

Близо 48 часа след кървавия екшън Ариа се качи на колата си и отпраши за Благоевград. Фолкфурията не изневери на себе си и на стила си и през цялата нощ дивя заедно с чалга феновете. Бившата изгора на Динко Динев умее да прави купон. Освен че се раздава в пеенето, Ариа е известна с бурните кючеци, които размята по клубовете, и с тропането по барабаните. Чалга дивата обича и да се закача с феновете си, като редовно ги качва на сцената да танцуват или пият заедно. Един от младежите, който се раздаде на сцената заедно с Ариа, й целуна ръка в знак на благодарност. Благоевградски студент с бяла ризка коленичи пред любимата си певица, за да изрази емоцията си към Цветкова. Въпреки напрежението от последните няколко дни изпълнителката на хита "Хеликоптер" прояви пълен професионализъм и не показа дори за миг колко е притеснена.

Ария, чието рождено име е Мария Цветкова, е посъветвана от адвокатите си да не дава публични изявления. Единственото, което певицата си позволи да направи, е да отрече да е замесена в кървавата драма и да помоли да не замесват името й в инцидента.

"Във връзка с инцидента от снощи се включвам да заявя, че нямам нищо общо и не съм присъствала на случилото се... много моля да не се спекулира с името ми", написа Ариа в социалните мрежи.

"България Днес" потърси няколко пъти певицата за коментар, за да потвърди или отрече дали има нещо общо с екшъна от понеделник вечер. Вече трети ден нямаме отговор от попфолк звездата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама