Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11620024 www.bgdnes.bg

Нашествие на миски на моден купон

Наталия Гуркова "доплува" като червена русалка, Юлиана Дончева грее, макар и в черен тоалет

Партито за 90-годишнината на модната линия "Валентино" предизвика истински десант на бивши, настоящи и вероятно бъдещи миски, установи на място "България Днес".

Реклама

Водещ на официалната част бе модният гуру Любомир Стойков, който в чест на "червения дрескод" разхождаше маркови полуботинки в доматен цвят. Специален гост на това бг пиршество на "от кутюр" бе посланичката на Италия у нас Джузепина Дзара, която с ултраелегантния си тоалет сякаш изпрати на гостите поздрав от Милано, европейската Мека на модата.

В над 50 нюанса на червеното дефилираха и звездните старлетки и плеймейтки. Погледите и обективите обаче заслужено прикова бившата Мис България Наталия Гуркова. Тя "плуваше" в мрежеста яркоалена рокля, оформена в краищата като опашка на сирена. Под нея прозираха чифт идеални крайници, запазена марка на Гуркова. В нейната компания се забавляваше Мис България 2017 Вероника Стефанова.

В стилен черен тоалет поздрави елитното сборище бившата депутатка и телевизионерка Юлиана Дончева. Бившата Мисис България демонстрира перфектни мерки и визия с минимално количество макияж. Неотлъчно до нея бдеше съпругът й Станислав Недков - Стъки. Той бе надянал три четвърти панталон, подходящ повече за излет сред природата, над който се виждаха голите му глезени. Двойката бе довела и порасналия си син Станислав-младши, който следеше зорко светската изява на майка си.

"Юлиана, ти си в черен тоалет, но чантата и обувките ти са "Валентино", провикна се към Дончева модният спец. С маркови аксеоари дефилираха на вернисажа и други хай дами. Най-ухажвана от тях бе известната дизайнерка Албена Александрова, която каза за вестника, че е долетяла от Лос Анджелис специално за партито на своя стар приятел Любо Стойков.

Като "черна орхидея" се открояваше на фона на красавиците в червено и бонбоненорозово Христина Бобокова, половинката на Пламен Бобоков. Майката на три деца показа съвършена фигура и висок стил, шлифован вероятно при знаменити световни дизайнери.

Реклама

С чисто ново лице грейна на модния вернисаж и Мисис България 2019 Мира Стоянова, избрала за вечерта минирокля цвят "бедро на уплашена нимфа". В разцветка пепел от рози кършеха тела и други ексмиски. Една от най-фееричните се оказа огнената брюнетка от Пазарджик Станимира Йоцова. През миналата година тя се класира за подгласничка на "Лейди България", но данните й крещят, че първото място в конкурсите за красота е на една ръка разстояние.

За разлика от миските актрисата Деси Бакърджиева бе заложила на флорална туника, последен писък на пролетната мода от Ню Йорк. Дрехата успешно прикриваше няколкото кила в повече, които екранната д-р Хинова от "Откраднат живот" натрупа от стреса покрай смъртта от Covid на своя съпруг Филип.

С променена към по-добро визия блестеше и бившата моделка и актриса Саня Борисова. Опнатото лице на експоловинката на популярния актьор Ники Илиев издаваше дискретна намеса на естетичен хирург от голяма класа.

Реклама
Реклама
Реклама