Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/11673822 www.bgdnes.bg

Директорът на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов: С Любо Пенев още не сме говорили за пари

Водят се преговори с Ел Голеадор, но има и други кандидати за треньорския пост

ЦСКА 1948 води преговори с Любослав Пенев за треньорския пост, но има и други кандидати да поемат "червените".

Реклама

Това каза пред "България Днес" директорът на клуба Добрин Гьонов. "Имаме разговори с Пенев - заяви той. - По някои въпроси имаме съгласие, по други продължаваме да дискутираме. Все още не сме стигнали до темата за неговите финансови изисквания. Не мога да се ангажирам с прогноза за това колко процента е вероятността Пенев да поеме отбора. Процентите са част от математиката, това е точна наука. А в този случай става дума за преговори. Имаме и други варианти за треньор на ЦСКА 1948. Вероятно другата седмица ще имаме подписан договор със следващия наставник на тима."

ЦСКА 1948 се раздели с треньора Николай Киров, след като съставът не успя да се пребори за бараж, даващ право на участие в евротурнирите. Заедно с Киров си тръгнаха и неговите помощници - Иван Кочев, Атанас Николов и Тихомир Тодоров. Вариантът Белия да бъде наследен от Ел Голеадор развълнува цялата "червена" общност в България.

"Ако Любо Пенев застане начело на ЦСКА 1948, това ще бъде много силен ход на собственика на клуба - коментира бившият халф на "армейците" Георги Илиев - Майкъла пред "Спортал". - Любо е добър специалист. Само да не стане така, че след това да изчезне от историческите книги за ЦСКА. Имам предвид онова, което се случи в една книга с имената на Спас Джевизов, Ради Здравков и Мето Томанов - армейски момчета, но ги изкараха отвсякъде, все едно никога не са играли за ЦСКА."

Майкъла има предвид враждата между ЦСКА-София и ЦСКА 1948, която така и не стихва с годините.

Реклама
Реклама