Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/11735077 www.bgdnes.bg

Въргала заби яка мотористка

Началната учителка Калина държи сърцето на сърцатия актьор, двамата с фотосесия

Влади Въргала с нова яка мацка! С това се похвалиха приятелите на актьора, които споделиха пред вестника, че Въргала е влюбен в началната учителка Калина. Двамата имат обща страст - моторите, а мацката е една от най-добрите в тази област.

Реклама

"Ех, сега какво да ви кажа, има жена до мен. Няма нито да опровергавам, нито да потвърждавам красивите жени, с които ме спрягате", сподели авторът на "Мемоарите на един Въргал", като сподели, че актрисата Тезджан е негова най-близка приятелка в момента. Но просто като приятелка.

"Да повторите и потретите", шегуват се с Въргала приятелите му, а на въпросите какви са им отношенията, Калина отговаря само с усмихнати емотикончета.

С предишното гадже на Влади Въргала - актрисата Тезджан Ферад, се разделиха преди две години. Той обаче продължава да е в добри отношения както с нея, така и с момчето й, което приема като свое.

"С всичките си жени съм в добри отношения. С бившата ми Силвия също. Тя един от най-скъпите ми хора. Не само че е майка на децата ми. В момента Силвия се занимава с фотография и нещата й вървят добре. Съветвам се с нея", казва Въргала.

Актьорът е горд и с децата си - синът му е финансов консултант, а дъщеря му учи психология.

Освен в личния си живот Въргала е тачен и обичан и в професията. Вчера зрителите го видяха в големия финал на втория сезон на "Съни бийч". Отслабнал, брадясал и облечен с раздърпана моряшка фланелка, Влади Въргала влезе в комедийната поредица и моментално предизвика скандал.

Актьорът се превъплъти в избухлив чешит, който постоянно търси конфликти, а на мушката му попаднаха синът му Младен (Иво Аръков) и жена му Розалия, в чиято роля влезе Аня Пенчева. "Як съм, а", смее се Влади.

Реклама
Реклама
Реклама